Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε δεύτερο παιδί

Ποια δύο άτομα γίνονται μοναδικοί του κληρονόμοι.

Στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλο με την κηδεία του να πραγματοποιείται στο Α’ Νεκροταφείο, τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη ύστερα από απόφαση του δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Ο εκλιπών τραγουδιστής έφυγε στα 81 του έχοντας γιορτάσει το 2018 τα 60 του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι. Πολλά από αυτά τα χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν το νούμερο 1 σε αμοιβές αυξάνοντας μέσα στις δεκαετίες την προσωπική του περιουσία.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time όμως, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του, ύστερα από το οριστικό τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ο ίδιος βρέθηκε σε κακή οικονομική κατάσταση.

Οι ρυθμίσεις των οφειλών του στο δημόσιο έγιναν πριν λίγα χρόνια ενώ ο ίδιος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία.

Η σύζυγός του και η κόρη του αποτελούν και τους μοναδικούς κληρονόμους των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του αλλά και των ταινιών που πρωταγωνίστησε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.