«Μπέκαμ της Ελλάδας»: Όταν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης είχαν… κρεμαστεί στα μανταλάκια για «επίδειξη πλούτου» στο Discovery

«Μπέκαμ της Ελλάδας»: Όταν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης είχαν... κρεμαστεί στα μανταλάκια για «επίδειξη πλούτου» στο Discovery

Το πρώτο ζευγάρι Ελλήνων που έπαιξε στην εκπομπή.

«Μπέκαμ της Ελλάδας» αποκαλούσαν την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Discovery Channel. Η συνέντευξη που είχαν δώσει είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και το ζευγάρι το είχε μετανιώσει.

Αυτή η συνέντευξη τους «στοίχειωσε» και η Δέσποινα Βανδή τα… έριξε στο μοντάζ. Τότε, η συνέντευξη είχε συζητηθεί παντού εξαιτίας της επίδειξης πλούτου. Η προβολή της εκπομπής είχε σοκάρει πολύ κόσμο, με τον τρόπο που Βανδή και Ντέμης προέβαλαν την οικονομική τους άνεση.

Σοκ, όμως, όπως η ίδια παραδέχεται, έπαθε και η Βανδή, μετά την προβολή της εκπομπής.
Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε, όμως, η τραγουδίστρια δε μπορεί να το ξεπεράσει. Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως είχε πάθει σοκ και σκεφτόταν να κάνει μήνυση:

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, βλέποντας ξανά την επίμαχη εκπομπή των «Μπέκαμ της Ελλάδας», όπως τους αποκαλούσαν, δε φαίνεται πουθενά κάποιο… πιστόλι στον κρόταφό τους, προκειμένου να δηλώσουν ότι έχουν πολλά λεφτά και τους αρέσει να ξοδεύουν σε ρούχα και ακριβές διακοπές.

Αντίθετα, η Βανδή έδειχνε να το απολαμβάνει όταν ο σύζυγος έλεγε ότι του κάνει δώρο μπλουζάκια, συμπληρώνοντας εκείνη ότι έχει χιλιάδες στη ντουλάπα του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.