Ασταμάτητος: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Σταύρου Κόλκα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι…

Ασταμάτητος: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Σταύρου Κόλκα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι...

Αθλητικά είπατε; Χμ...

Παρότι η εποχή δεν ενδείκνυται για επιχειρηματικά ανοίγματα στον χώρο των ΜΜΕ, ο γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας πάει κόντρα στο ρεύμα και μάλιστα μακριά από το αντικείμενο που τον έχει καθιερώσει.

Εδώ και είκοσι μέρες, βρίσκεται στον αέρα το https://www.theopinion.gr/ η νέα πολιτικό – κοινωνική ιστοσελίδα με έδρα της Θεσσαλονίκη.

Μετά από τα δύο επιτυχημένα αθλητικά projects, το PAOK24.com και το Repress.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας συνεταίρους τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τον Άκη Σακισλόγλου, επιχειρούν να αφήσουν το κομμάτι που τους καθιέρωσε και να εμπλακούν σε κάτι διαφορετικό ποντάροντας ουσιαστικά σε μία ομάδα έμπειρων αλλά και νέων δημοσιογράφων αλλά και σε απόψεις σημαντικών προσώπων της Βορείου Ελλάδος αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ασταμάτητος: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Σταύρου Κόλκα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι...

Την διεύθυνση της ιστοσελίδας ανέλαβε ο Άκης Σακισλόγλου ως ο πιο πολιτικοποιημένος της παρέας και πολύ πιο ενεργός σε κοινωνικές δράσεις, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται οι άλλοι δύο δεν θα εμπλακούν δημοσιογραφικά μιας και δεν είναι το αντικείμενό τους.

Από το ύφος της ιστοσελίδας είναι σαφές πως προσπαθεί να μη χρωματιστεί, φιλοξενεί απόψεις όλων των τάσεων και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε παθογένειες που ταλαιπωρούν παραδοσιακά την ελληνική κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.