Συλλαμβάνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτά είναι τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του απ’ το 2011

Ερευνες για να διαπιστωθεί εάν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ο ίδιος σε κανάλια στο Διαδίκτυο βίντεο ή φωτογραφίες, έχει ξεκινήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, μετά την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών

Ερευνες για να διαπιστωθεί εάν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ο ίδιος σε κανάλια στο Διαδίκτυο βίντεο ή φωτογραφίες, έχει ξεκινήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, μετά την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί ουσιαστικά θα διερευνήσουν αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ροζ βίντεο, θα κάνουν δηλαδή την απαραίτητη ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο παρουσιαστής βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο username που αναρτούσε τα πορνογραφικά βίντεο. Παράλληλα, αν από την έρευνα προκύψει οικονομικό αντίκρυσμα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τότε θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Δίωξης ξεκίνησαν «περιπολίες στο διαδίκτυο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν σε συγκεκριμένους λογαριασμούς υπάρχουν και άλλα αναρτημένα βίντεο με θύματα νεαρές γυναίκες που τραβήχτηκαν από τον 58χρονο.

Στην ουσία δηλαδή ψάχνουν για ροζ βίντεο που ανέβαζε ο παρουσιαστής χωρίς φυσικά την έγκριση των συντρόφων του, πόσα είναι αυτά και αν αποκόμιζε κέρδη από αυτή τη σκοτεινή δραστηριότητα.

Τα αδικήματα σε αυτή την περίπτωση είναι αυτόφωρα και διαρκή και συνεπώς αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει και άλλο υλικό κινδυνεύει με σύλληψη. Ωστόσο όπως λένε στο protothema.gr αρμόδιοι αξιωματικοί, η έρευνα είναι χρονοβόρα και δεν αναμένονται αποτελέσματα μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.