Μόνο ντροπή για τους ήρωες των πυρκαγιών… (Pics)

«Όταν η γυναίκα τα έχει δώσει όλα»: Η φωτογραφία από τις φωτιές που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Προβληματισμός από την αντιμετώπιση που είχαν...

Μετακινήθηκαν από τα σπίτια τους χιλιόμετρα μακριά, εργάστηκαν υπερωρίες, τραυματίστηκαν, εισέπνευσαν τοξικούς καπνούς  και κοιμήθηκαν ελάχιστα.

Αδιαμφισβήτητα το έργο των πυροσβεστών στις φωτιές που ξέσπασαν το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα συγκίνησε το πανελλήνιο.

Όμως φαίνεται πως αυτοί που θυσίασαν τις ανάγκες τους για να σώσουν τους πολίτες δεν αντιμετωπίστηκαν με τον δέοντα τρόπο από την πολιτεία.

Αίσθηση προκαλούν καταγγελίες επιβατών ότι πυροσβέστες που επέστρεφαν από την πολυήμερη μάχη τους με τις φλόγες στο νησί της Ρόδου προς τον Πειραιά, κοιμήθηκαν στο πάτωμα!

Μάλιστα, οι καταγγελίες συνοδεύονται και από σχετικές φωτογραφίες.

Μόνο ντροπή για τους ήρωες των πυρκαγιών… (Pics) Μόνο ντροπή για τους ήρωες των πυρκαγιών… (Pics) Μόνο ντροπή για τους ήρωες των πυρκαγιών… (Pics)

Όπως αναφέρει ο Alpha, που επικαλείται τον 902.gr, οι επιβάτες έβγαλαν τις φωτογραφίες αγανακτισμένοι από την εικόνα των κατάκοπων πυροσβεστών για τους οποίους δεν υπήρχε κάποια πρόβλεψη για την διευκόλυνση της επιστροφής τους.

Σχετική αναφορά έγινε και στα social media σε σελίδες που διαχειρίζονται πυροσβέστες,

Μόνο ντροπή για τους ήρωες των πυρκαγιών… (Pics)

Πηγές της Πυροσβεστικής αναφέρουν,σύμφωνα με τον Alpha, ότι έγινε κάθε προσπάθεια να βρεθούν καμπίνες στο πλοίο επιστροφής από Ρόδο σε Πειραιά αλλά λόγω της περιόδου και επειδή ήδη οι ταξιδιώτες είχαν κλείσει καμπίνες εδώ και καιρό, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.