Στο πειθαρχικό: Έμπλεξε για τα καλά ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγο πριν τις εκλογές…

Στη φυλακή η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής

«Μπαστούνια» στις φυλακές για τον Χρυσαυγίτη

Πειθαρχικό έλεγχο για τον Ηλία Κασιδιάρη ξεκινούν οι Αρχές, για να διαπιστώσουν πώς ο έγκλειστος νεοναζί διαρρέει τα μηνύματά του στα social media, δεδομένου ότι δεν επιτρέπεται να διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όσο βρίσκεται στη φυλακή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο βαρυποινίτης Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, φέρεται να ανεβάζει μηνύματά του στο YouTube με τους υποστηρικτές του να επιχαίρουν στα σχόλια, ενώ στέλνει και ειδοποιήσεις μέσω Viber.

Οπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και δεν διαθέτει και κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στο Διαδίκτυο προκειμένου να επικοινωνεί με κόσμο εκτός φυλακής. Στο πλαίσιο αυτό, όπως προβλέπεται, τα μόνα επισκεπτήρια που δέχεται ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δια ζώσης με συγγενείς του και τον δικηγόρο του.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ηλίας Κασιδιάρης επικοινωνεί, όπως έχει το δικαίωμα, και με καρτοτηλέφωνο, με τον δικηγόρο και τους συγγενείς του, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ποιος είναι αυτός που καταγράφει τα λόγια του και στη συνέχεια τα δημοσιεύει στο Διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι οι πηγές του υπουργείου αναφέρουν πως έχει ήδη ζητηθεί πειθαρχικός έλεγχος, όπως είχε συμβεί και στις 7 Οκτωβρίου 2021, όταν το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού είχε συνεδριάσει και είχε αποφασίσει ξανά τον έλεγχο του Ηλία Κασιδιάρη για τα κηρύγματα μίσους που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.