«Αυτός φέρνει το καινούριο; Κρίμα»: Το αιχμηρό σχόλιο Χατζηνικολάου για τον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που έκανε μεγάλο φάουλ

nikos-xatzinikolaou
Ο Νίκος Χατζηνικολάου... άστραψε και βρόντηξε

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πλησιάζουν και οι υποψήφιοι επιχειρούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους και να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες στις κάλπες.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές και… άστραψε και βρόντηξε για τις κινήσεις του Χάρη Δούκα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFm 97,8.

«Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας που στις περισσότερες δημοσκοπήσεις είναι δεύτερος και σε κάποιες πρώτος, τι ανάγκη έχει να χρησιμοποιεί αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους ενώ υποτίθεται ότι θέλει να εκφράσει τη νέα εποχή της πολιτικής;» διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

«Γιατί κάνει εγκαίνια σε ένα έργο που έχει ήδη εγκαινιαστεί από τον προηγούμενο δήμαρχο, δύο ημέρες πριν τις εκλογές; Γιατί κάνει τελετές για βραβεία με τον δήμο τις τελευταίες ημέρες με τον δήμο; Γιατί χρησιμοποιεί τον δήμο της Αθήνας και την καρέκλα που του εμπιστεύτηκε για άλλους λόγους ο δημότης, προκειμένου να κερδίσει πόντους στην εσωκομματική διαμάχη; Θεωρεί ότι αυτό τον ωφελεί;» συνέχισε.

«Παντού άκουγα το ίδιο σχόλιο: ότι αυτός φέρνει το καινούργιο και χρησιμοποιεί παλαιές μεθόδους, φθαρμένες που τις απορρίπτει η ελληνική κοινωνία. Κρίμα… Δεν άρεσε αυτό! Τα εγκαίνια, η κορδέλα που κόβεται δύο ημέρες πριν τις εκλογές. Αυτή η κακομοίρα η κορδέλα τι έχει τραβήξει… Θα την κόψουμε και τρίτη φορά;», είπε καυστικά.

«Δεν ξέρω ποιοι συμβουλεύουν τον δήμαρχο Αθηναίων, πάντως καλό δεν του κάνουν με αυτά τα πανηγυράκια. Είναι παλαιάς κοπής, old fashion, παλαιομοδίτικα και ξεπερασμένα. Και κατά τη γνώμη μου δεν έκανε καλά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που πήγε στη φιέστα πριν τις εκλογές γιατί μπορεί να ερμηνεύτηκε ως στήριξη. Κυρία Σακελλαροπούλου φάουλ. Έπρεπε μόνη σας να τους πείτε να κάνουν την εκδήλωση αφού ολοκληρωθεί η εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version