Στην τελευταία θέση το φαβορί: Η τελευταία δημοσκόπηση πριν τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ φέρνει τα πάνω κάτω

pasok
Εύρημα - έκπληξη

Λίγες ημέρες απέμειναν για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους προέδρους να κινούνται με… αέρα νικητή.

Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν θρίλερ και φαίνεται πως ο νικητής θα κριθεί από τον αριθμό όσων επιλέξουν να πάνε στις κάλπες.

Από τις έρευνες φαίνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης θα περάσει στον δεύτερο γύρο, ωστόσο το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του παραμένει ρευστό.

Σκληρή είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και την Άννα Διαμαντοπούλου ενώ ανεβαίνει και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ταυτόχρονα, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν καμία ψήφο να πάει χαμένη.

Η τελευταία δημοσκόπηση και η ανατροπή

Στη δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Politic προηγείται ο Χάρης Δούκας με 29,6% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Νίκος Ανδρουλάκης με 29,4%.

Τρίτος… εκτινάχτηκε ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε την ανατροπή… βουλιάζοντας στην τέταρτη θέση. Παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει, κάνοντας μέχρι και σποτ με τους «Απαράδεκτους» η κ. Διαμαντοπούλου έπεσε στην τέταρτη θέση διασπώντας τις μετρήσεις που την ήθελαν να φτάνει στον δεύτερο γύρο.

Γενικά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τάσσονται υπέρ της εκλογής μιας νέας ηγεσίας (59%). Το αντίστοιχο ποσοστό στο σύνολο της κοινής γνώμης ανέρχεται στο 64%. Σε ότι αφορά το μέλλον του κόμματος, 8 στους 10 εκτιμούν πως ανεξάρτητα με το ποιος θα εκλεγεί στην προεδρία, το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει ενωμένο και δεν κινδυνεύει με διάσπαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version