«Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»: Αυτό είναι το αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για το Ισραήλ που έγινε viral (Pic)

arkas
Το σκίτσο με τα πολλά νοήματα

Η εκτέλεση του επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ να εισβάλει στον Λίβανο και το Ιράν να εξαπολύει επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποίησε το Ιράν εναντίον των «συνεπειών» της επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ, προσθέτοντας πως διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου για την ανταπόδοση σε αυτήν.

Το Ιράν εκτόξευσε περί τους 180 πυραύλους εναντίον της ισραηλινής επικράτειας σε ανταπόδοση, σύμφωνα με την Τεχεράνη, για τις δολοφονίες των ηγετών της λιβανικής Χεζμπολάχ και της παλαιστινιακής Χαμάς.

Η εξέλιξη καταγράφτηκε καθώς η Μέση Ανατολή βρίσκεται βυθισμένη σε εκρηκτική κατάσταση και οι εκκλήσεις να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο και στη Λωρίδα της Γάζας πέφτουν στο κενό.

Το σκίτσο του Αρκά

Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Αρκάς δημοσίευσε ένα αιχμηρό σκίτσο με πολλά νοήματα.

Στο σκίτσο του Αρκά απεικονίζονται δύο λύκοι και ένας σκύλος να τσακώνονται ενώ από κάτω βρίσκεται ένα πρόβατο. «”Άθλιε δολοφόνε λύκων” φώναξε το πρόβατο στο τσομπανόσκυλο», γράφει ο Αρκάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version