Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο Αυγενάκης…

leuteris-augenakis
Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο;

Σε θέματα συμπεριφοράς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, υποστήριζαν από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο αεροδρομίου και στη συνέχεια τον διέγραψαν.

Ο κ. Αυγενάκης απομακρύνθηκε… εν ριπή οφθαλμού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με τον Παύλο Μαρινάκη να διαμηνύει πως «λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” στην κυβέρνηση αυτή δεν είναι αποδεκτές».

Η συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν άκρως επιθετική, γεγονός που ήταν «φως φανάρι» από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Ωστόσο, δέκα και πλέον ημέρες μετά το περιστατικό, ο υπάλληλος του αεροδρομίου ανακάλεσε τη μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη με τη δικηγόρο του να υποστηρίζει πως όσα συνέβησαν στο βίντεο οφείλονταν σε «ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης» και πως ο πελάτης της «θεωρεί το θέμα λήξαν».

Η μήνυση ανακλήθηκε 17 Ιουλίου και ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι… εξαφανισμένος. Τουλάχιστον δημοσίως…

Η επιστροφή του Λευτέρη Αυγενάκη

Φαίνεται ότι τη συνταγή του Αλέξη Τσίπρα για διαγραφές (ο οποίος διέγραφε και μετά… επανέφερε) την πρόσεξαν ιδιαιτέρως στην κυβέρνηση και την αντιγράφουν!

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει πυκνώσει τελευταία τις συναντήσεις του τόσο στο Μαξίμου όσο και με τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη.

Γιατί; Γιατί «ψήνεται» επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version