Διπλό χτύπημα: Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Απόστολο Λύτρα

apostolos-lutras
Είναι εκτός φυλακής αλλά έχει προβλήματα...

Ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίστηκε και πλέον περιμένει τη δίκη του για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Στον Απόστολο Λύτρα έχουν επιβληθεί οι εξής περιοριστικοί όροι:

  • απαγόρευση προσέγγισης της συζύγου και της οικίας της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων
  • απαγόρευση επικοινωνίας μαζί της άμεσα ή έμμεσα με την χρήση τεχνικών μέσων ή μέσω τρίτων

Του επιτρέπεται η επικοινωνία μόνο σε ό,τι αφορά το ανήλικο παιδί τους, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων τους, ενώ η παράδοση και παραλαβή του παιδιού από τη μητέρα του ή από άτομο που αυτή έχει εξουσιοδοτήσει θα γίνεται έξω από το ΑΤ του τόπου κατοικίας της τελευταίας, ενώ κατά την παράδοση – παραλαβή του παιδιού, ο κατηγορούμενος δεν θα μπορεί να απευθύνεται προς το πρόσωπο που το συνοδεύει.

Επίσης του επιβλήθηκε η συμμετοχή σε συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Αλληλεγγύης.

Διπλό χτύπημα για τον Απόστολο Λύτρα

Και μπορεί να αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο οι περιπέτειές του δεν έχουν λήξει. Και τούτο καθώς στις 9 Οκτωβρίου αναμένεται να βγει στο σφυρί από την Intrum η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι, η οποία δηλώνεται ως κατοικία της πρώην συζύγου του.

Ο αρχικός πλειστηριασμός, που είχε προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου, οδηγήθηκε σε αναστολή. Στη συνέχεια όμως επανήλθε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο, που βρίσκεται στο Πάτημα Χαλανδρίου, αποτελεί μια ενιαία οριζόντια ιδιοκτησία εμβαδού 184,24 τ.μ. που απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο, Α΄ όροφο και κεραμοσκεπή.

Στον εκάστοτε κύριο της κατοικίας, ανήκει και το δικαίωμα (πραγματική δουλεία) της αποκλειστικής χρήσης τμήματος του έμπροσθεν ακαλύπτου χώρου του οικοπέδου, επιφάνειας 21,80 τ.μ. και τμήματος του πίσω ακάλυπτου χώρου επιφάνειας 49,60 τ.μ.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 367.877 ευρώ. Μαζί βγαίνει σε ξεχωριστό πλειστηριασμό και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου του υπογείου, επιφάνειας 10,12 τ.μ., με τιμή εκκίνησης 11.132 ευρώ.

Επίσης στις 20 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί ένας ακόμη πλειστηριασμός σε βάρος του δικηγόρου για γραφεία σε πολυκατοικία επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη 8, με τιμή πρώτης προσφοράς 74.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version