«Αγοράζουν ξεπεσμένους τίτλους»: Δίκασε κόσμο η Έλενα Ακρίτα για τον γάμο της χρονιάς (Pic)

elena-akrita
Τους... έσφαξε

Η Έλενα Ακρίτα… άστραψε και βρόντηξε για τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών, με μία λαμπερή γαμήλια τελετή, προτού αναχωρήσουν για να υποδεχτούν τους καλεσμένους της δεξίωσης.

Ο γάμος τους ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00, όταν το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία και φωτογραφήθηκε μαζί με τις οικογένειές τους, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο για την πολυτελή δεξίωση.

Από εκεί ανάρτησαν στιγμές από την κοπή της εντυπωσιακής τετραώροφης λευκής τούρτας στο Instagram, τις στιγμές που μοιράστηκαν ο ένας με τον άλλο αλλά και τους δικούς τους.

Η δεξίωση που ακολούθησε φιλοξενήθηκε σε πολυτελές παραθαλάσσιο resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ μαζί με τους προσκεκλημένους τους, γιόρτασαν την ένωσή τους με ένα πάρτι δίπλα στη θάλασσα.

Η «Δραπετσώνα» και η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα

Η παραχώρηση του Βυζαντινού Μουσείο στην οικογένεια για πάρτι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Και ακόμη περισσότερες προκάλεσε ο χορός με την «Δραπετσώνα»: «Πάρ’ το στεφάνι μας, πάρ’ το γεράνι μας / στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή / Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου / εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί».

­Ï‰Ï‚, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουν ίσως κάποιο θάμα…

Θλιβερή εικόνα – αν δεν ήταν τόσο προκλητική.

H Δραπετσωνα δεν τους χρειάζεται. Τους πετάει σαν τριχα απ’ το ζυμάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version