Κλείδωσε ήδη: Αυτός είναι ο ένας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που περνάει σίγουρα στον 2ο γύρο 

ekloges-pasok
Διεκδικεί με αξιώσεις την προεδρία

Μία εβδομάδα απομένει για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοι «φουλάρουν» τις μηχανές.

Μετά το debate, οι έξι υποψήφιοι ξεδιπλώνουν τις πολιτικές τους πλατφόρμες, επιδιώκοντας να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν τη μάχη της κάλπης ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ όσο το παιχνίδι δείχνει (δημοσκοπικά) παραμένει ανοιχτό.

Από τις μετρήσεις κοινής γνώμης γίνεται αντιληπτό πως τέσσερα πρόσωπα διατηρούν -περισσότερο ή λιγότερο- ατόφιες τις ελπίδες τους για την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά και παρότι οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις δίνουν την πρωτιά στον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι σαφές πως το «κλειδί» για τη νίκη το κρατά η σύνθεση του εκλογικού σώματος: όσο πιο ΠΑΣΟΚ, τόσες περισσότερες ψήφοι στον Νίκο Ανδρουλάκη – όσο πιο ανομοιογενές το σώμα των ψηφοφόρων, τόσο γέρνει η ζυγαριά προς την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Χάρη Δούκα.

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ο υποψήφιος που περνά στον δεύτερο γύρο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να είναι ο ένας υποψήφιος που θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Και αυτό διότι σε όλες τις μετρήσεις φιγουράρει στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση.

Οι Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου ακολουθούν και διεκδικούν με αξιώσεις «πλασάρισμα» στο δεύτερο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version