«Εάν εκλεγεί θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης»: Αυτόν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ εννοούσε η Ντόρα Μπακογιάννη

kuriakos-mitsotakis
Ποιος θέλει να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως «δεν υπάρχει αντιπολίτευση, μόνο Μητσοτάκης νέτα σκέτα» και αναφέρθηκε στις εκλογές που θα γίνουν για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ ανέφερε, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, πως «υπάρχει ένας υποψήφιος που, αν εκλεγεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι».

Ποιον εννοεί;

Οι υποψήφιοι για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι οι εξής:

Ο προεκλογικός πυρετός για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ όλο και ανεβαίνει όσο πλησιάζουν οι κάλπες του Οκτωβρίου. Και φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς, το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα στο πάλαι ποτέ κραταιό σοσιαλιστικό κίνημα υπερβαίνει τα στενά όρια του χώρου του ΠΑΣΟΚ, ειδικά τώρα στην τρέχουσα συγκυρία που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την εσωτερική του περιδίνηση και το ΠΑΣΟΚ αυξάνει εκ νέου τα ποσοστά του.

Όσο για τον υποψήφιο που αν εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα κάνει πάρτι», κατά πάσα πιθανότητα είναι ο Χάρης Δούκας, ο οποίος εκτιμάται πως έχει χάσει την αξιοπιστία του δηλώνοντας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, κάτι που, εκ των πραγμάτων, τον εμποδίζει από το να ασκεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Αθηναίων, γεγονός που με τη σειρά του, θα άνοιγε το δρόμο εκ νέου για την επανεκλογή στο δημαρχικό θώκο της Αθήνας, του Κώστα Μπακογιάννη.

Εξυπακούεται, βεβαίως, πως ο Χάρης Δούκας, έχοντας το διττό ρόλο του δημάρχου Αθηναίων και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, θα γινόταν πανεύκολος στόχος για κριτική από άλλα κόμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version