Όλους τους άλλους «τους έχει»: Ο μόνος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που το Μαξίμου φοβάται ότι μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη

Όλους τους άλλους «τους έχει»: Ο μόνος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που το Μαξίμου φοβάται ότι μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη
Προβληματισμός στο Μαξίμου για ένα πρόσωπο που το... τρέμουν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό με τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζεται και το ΠΑΣΟΚ να οδεύει στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές.

Όπως είναι φυσικό στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, θεωρούν πως… κινδυνεύουν αν η Χαριλάου Τρικούπη αποκτήσει νέο ένοικο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου όλο και περισσότερο καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο μόνος που μπορεί να τους απειλήσει σοβαρά είναι ο Χάρης Δούκας αν εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Η αριστερή του πλατφόρμα θα οδηγήσει στο να κερδίσει με τα ανοίγματα του ΠΑΣΟΚ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων (και όχι μόνο) του ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει και αποσυντίθεται, αλλά και ανένταχτων αριστερών, σύμφωνα με το dnews.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Μαξίμου δεν θεωρούν ως μεγάλη απειλή τον Νίκο Ανδρουλάκη, πιστεύοντας ότι δεν έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Αντίστοιχη αντιμετώπιση έχουν και προς την Άννα Διαμαντοπούλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χάρης Δούκας φοβίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και… τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ που η διάσπαση είναι ορατή μετά την αποπομπή του Στέφανου Κασσελάκη.

Δεν αποκλείεται, ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ νέο πρόεδρο, αρκετά στελέχη να αποχωρήσουν και να επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ αν πρόεδρος είναι ο Χάρης Δούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version