«Δε θα με βγάλεις τρελή»: Ξέφυγε η κατάσταση με Ακρίτα-Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ (Pic)

paulos-polakis
Ο... κακός χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έγκριση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή. Πλέον, το κόμμα εισέρχεται σε διαδικασία για νέες εσωκομματικές εκλογές.

Και ενώ το κόμμα μπαίνει σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας και στις δημοσκοπήσεις «βουλιάζει», δεν λείπουν οι καβγάδες μεταξύ βουλευτών για νομοσχέδια που είχαν ψηφιστεί πριν μήνες!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκης είπε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Διαφωνούσα και διαφωνώ με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς πιστεύω ότι όλα τα ζητήματα ρυθμίζονται με το σύμφωνο συμβίωσης…Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία όχι μόνο για τα ομόφυλα, αλλά και για τα ετερόφυλα ζευγάρια και μπορώ να το στηρίξω και να πω, πώς και γιατί και με ποια προϋπόθεση».

Ακολούθησε η αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που δημοσίευσε απόσπασμα από την ομιλία του Παύλου Πολάκη γράφοντας: «Ούτε καλημέρα. Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».


Ο κ. Πολάκης απάντησε πως είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας τόσο στα ομόφυλα όσο και στα ετερόφυλα ζευγάρια.


Κάτω από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε «ντροπή Έλενα», λέγοντας: «Είναι προφανές αυτό που είπα χθες και πολλές φορές ακόμα» και υποστηρίζει ότι είναι κατά της τεκνοθεσίας με παρένθετη μητέρα και όχι κατά της υιοθεσίας.

Ολόκληρο το σχόλιο:

«Ντροπή Έλενα!!

Είναι προφανές αυτό που είπα και χθες και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ:

Ναι είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσια μέσω παρένθετης μητέρας όχι μόνο στα ομόφυλα αλλά και στα ετερόφυλα ζευγάρια και η απάντηση στο γιατί είναι το αίσχος που συνέβη στην κλινική υποβοηθουμένης αναπαραγωγής στα Χανιά (και αλλού..)

Προφανώς και με την υιοθεσία δεν έχω απολύτως κανένα προβλήματα και δη στα ετερόφυλα ζευγάρια!!

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ στις αηδίες που διαδίδει ένας εσμός γιατί στην ομιλία μου χθες φάνηκε η τεράστια προγραμματική και αξιακή διαφορά με πολλούς!!!».

«Ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος», ήταν η απάντηση της Έλενας Ακρίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version