Όχι κι έτσι: Ιστορικό unfair στον Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Όχι κι έτσι: Ιστορικό unfair στον Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ό,τι κι αν έγινε, δεν είναι αυτός τρόπος.

Είναι το πολιτικό ζήτημα που συζητείται περισσότερο από κάθε άλλο το τελευταίο διήμερο. Αυτό που σήκωσε την περισσότερη… σκόνη. Εκείνο για το οποίο οι πάντες εξέφρασαν την άποψή τους.

Αναφερόμαστε φυσικά στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

Ως γνωστόν, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην απόφαση ν’ αφήσει εκτός τον Σφακιανό βουλευτή μετά τη λεκτική επίθεση και τις προσβλητικές προσωπικές αναφορές σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Πολάκης, όπως θα διαβάσατε ή θ’ ακούσατε ήδη, «απάντησε» λίγο αργότερα και ούτω καθεξής.

Εδώ, ωστόσο, δε θα εξετάσουμε το αν ήταν σωστή ή λάθος η διαγραφή του Πολάκη- όχι. Εκεί που θα σταθούμε είναι ένα- ιστορικών διαστάσεων- unfair από την πλευρά του προέδρου της αξιωματικής αντιπιλίτευσης.

Σε τι αναφερόμαστε; 

Στο γεγονός πως ο Πολάκης δεν ενημερώθηκε καν από τον Στέφανο Κασσελάκη ή τους ανθρώπους του για την επικείμενη διαγραφή του, καθώς ουδείς του τηλεφώνησε για να του ανακοινώσει τα (δυσάρεστα για τον ίδιο) μαντάτα.

Αντ’ αυτού, που θα ήταν το πολιτικά ορθό, ο Κρητικός έμαθε πως θα μείνει εκτός Κ.Ο. από τους δημοσιογράφους (!) που τον έπαιρναν για να μάθουν ποια είναι η αντίδρασή του στα νέα.

Και να σκεφτεί κανείς πως ο Πολάκης ήταν αυτός που έκανε αγώνα υπέρ του Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ προ λίγων μηνών…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.