Το βασικό πειστήριο του εγκλήματος: Η απάντηση Πισπιρίγκου για το πανάκι που την έκαψε

Το βασικό πειστήριο του εγκλήματος: Η απάντηση Πισπιρίγκου για το πανάκι που την έκαψε

Το αίμα στο πανάκι ήταν από το στόμα του βρέφους

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς σήμερα αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι της οδού Μπιζανίου την ημέρα που δολοφονήθηκε, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών η Ιριδα. Οι κ.κ. Καρακούκης – Καλογρηάς διαπίστωσαν πως το αίμα στο πανάκι της Ιριδας ήταν από την πληγή στο στόμα της. Οπότε θεωρούν ότι ο δολοφόνος έβαλε το πανάκι μέσα στο στόμα του παιδιού και το έπνιξε.

Το συγκεκριμένο πανάκι παραδόθηκε στις Αρχές. Διηγούμενη τη στιγμή που είδε το πανάκι, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως είχε γονατίσει μπροστά από την κούνια της Ιριδας και αναφώνησε ξαφνικά «ωχ ένα πανάκι». Μάλιστα, η ίδια έστειλε σε μελλοντικό χρόνο μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη να της δώσει το τηλέφωνο της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσίολα για να πάρει πίσω το πανάκι επειδή είδε ένα… όνειρο.

Το βασικό πειστήριο του εγκλήματος: Η απάντηση Πισπιρίγκου για το πανάκι που την έκαψε
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Το πανάκι πίσω δεν το πήρε και μένει να αποδειχτεί επισήμως πως ήταν όργανο δολοφονίας. Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πανάκι της Ιριδας;

«Το βασικό πειστήριο είναι αυτό το πανάκι από το ατυχές περιστατικό με την μικρή Ίριδα. Είναι ένα στοιχείο που η ίδια έδωσε στις Αρχές. Εάν έφερε κάποιο για την ίδια κακοποιητικό στοιχείο, γιατί να το θέσει υπόψη των Αρχών; Εάν είχε κάνει κάποια εγκληματική ενέργεια, σκοπός της θα ήταν να εξαφανίσει τα πειστήρια και όχι να τα εμφανίσει στις Αρχές» είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να στραφεί ενάντια στα παιδιά της και να τους προκαλέσει κακό. Για την περίπτωση της Μαλένας ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως η ίδια η 33χρονη είχε αντιδράσει στον τρόπο που είχε διενεργηθεί η ιατροδικαστική έκθεση και μάλιστα είχε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τις ακριβές συνθήκες του θανάτου του παιδιού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.