Το βαρύ του χαρτί: Το πρόσωπο-κλειδί που βγάζει ο Μητσοτάκης μπροστά για να πείσει τους «σκληρούς» δεξιούς

Τέλος εποχής! Αλλάζει σήμα η Νέα Δημοκρατία - Έτσι θα είναι το καινούργιο

Μετά τις απώλειες

Η ΝΔ εμφανίζει απώλειες στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Το κυβερνών κόμμα έχει πέσει κάτω από 30% στις δύο τελευταίες μετρήσεις.

Η ακρίβεια, οι υπόνοιες για συγκάλυψη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, είναι τα γεγονότα πως απασχόλησαν ειδησεογραφικά και δείχνουν πως υπάρχει κρατική αδράνεια σε σημαντικά για την κοινωνία θέματα.

Ωστόσο, το δεξιό κοινό της ΝΔ… πλήγωσε, κυρίως, η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να προσεγγίσει άτομα τα οποία θα βοηθήσουν στη συσπείρωση του δεξιού κοινού.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, στα ενδότερα της ομάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε συζήτηση για τον Νικήτα Κακλαμάνη, που έχει γκελ ακόμα στη λαϊκή δεξιά.

Ο πρώην υπουργός γκρινιάζει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ότι δεν υπάρχει νεοδημοκράτης στο Μέγαρο Μαξίμου πλην του Παύλου Μαρινάκη, κυβερνητικού εκπροσώπου, και του Θανάση Νέζη, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Και όμως υπάρχει σκέψη να του ζητήσουν να ενεργοποιηθεί, να βοηθήσει και μάλιστα ρόλο για να τον πείσει μπορεί να αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη, που έχει άριστη σχέση μαζί του.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.