Μάχη ζωής: Η τελευταία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Μάχη ζωής: Η τελευταία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Έλληνας τραγουδιστής εξακολουθεί να δίνει μάχη για την ζωή του…

«Νομίζω ότι έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες και δεν έχουν περάσει ούτε 48 ώρες. Είναι μια κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή. Είμαστε σε μια αναμονή. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουν οποιαδήποτε προσπάθεια για να τον ξυπνήσουν».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει τις ώρες αγωνίας που η Κατερίνα Πετράκη, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος για τρίτο 24ωρο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά από έμφραγμα που υπέστη.


Ακόμα σε καταστολή

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται διασωληνωμένος στην μονάδα εμφραγμάτων και δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, χωρίς προς το παρόν οι γιατροί να δίνουν κάποιο άλλο νέο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι ένας οργανισμός που δεν έκανε  καμία κατάχρηση», λέει η σύζυγος του, που πρόσθεσε ότι μόλις πριν μερικές ημέρες είχε κάνει εξετάσεις που δεν είχαν δείξει κάτι ανησυχητικό.

Οι γιατροί δεν έχουν επιχειρήσει να τον ξυπνήσουν ακόμα, ενώ από την αξονική εγκεφάλου που του υποβλήθηκε δεν μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη, αφού μετά την ανακοπή που υπέστη, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης για να επανέλθει.

Ένα αισιόδοξο μήνυμα είναι πως η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, με τους γιατρούς όμως να είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι σε κάθε πρόβλεψη.


Επιφυλακτικοί οι γιατροί

Ο στιλίστας Κώστας Ζήσης ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έφτασε στις πρόβες της εκπομπής Just the 2 of us, εξαιρετικά ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στο stage, όμως ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, άρχισε να ιδρώνει, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», από το οποίο λίγο αργότερα βγήκε το εξής ιατρικό ανακοινωθέν:

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται  από τους γιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμα, αφού το περιστατικό του κρίνεται πολύ σοβαρό, στο οποίο όλα  κρέμονται κυριολεκτικά σε μία κλωστή.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.