«Έρχεται χαστούκι»: Κι αν από το… πουθενά έχει δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης; (Vid)

«Έρχεται χαστούκι»: Κι αν από το… πουθενά έχει δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης; (Vid)

Τι πιστεύει;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» του Alpha βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που δέχθηκε από την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της.


«Προκαλώ για διπλές εκλογές το καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.


Έχει δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως από τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση αποκαλύφθηκε «η αλαζονεία του Κώστα Αχ. Καραμανλή. Αυτό το στυλ, τα υφάκι, αυτή η αλαζονεία ότι δεν συνειδητοποιεί τι έχει γίνει, ότι λέει ψέματα ότι δεν είχε ενδείξεις. Όταν 1,5 χρόνο πριν το έγκλημα τον είχε προειδοποιήσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι εργαζόμενοι τον είχαν προειδοποιήσει για αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει ερώτηση 10 μέρες πριν το έγκλημα και ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ειρωνευόταν στη Βουλή».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως τη «”στρατηγική του δεν ντρέπεστε” την είδαμε και από τον πρωθυπουργό τον ίδιο. “Δεν ντρέπστε να υπονοείτε ότι έχω έκανα τη συρραφή”. Κάθε φορά που θέλουν να αποφύγουν ένα ζήτημα, η απάντηση είναι δεν ντρέπεστε. Η στρατηγική του πετάω τη μπάλα στην εξέδρα. Προφανώς αυτό του έχει πει ο Γκρίνμπεργκ να μας πείσει όλους ότι επειδή φοράει γραβάτα και φοράει γραβάτα στο εξωτερικό ότι αποκλείεται να κάνει κάτι τέτοιο εντός της χώρας. Αλλά δεν αποκλείεται και όπως αποκαλύπτεται, αυτό ακριβώς έχει γίνει».

«Το είδα και στο στρατόπεδο, η κοινωνία βράζει για αυτό το έγκλημα και τη συγκάλυψη. Μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα των βουλευτών της ΝΔ για τον υπουργό που κάνει τον Πόντιο Πιλάτο και ζητάει τα ρέστα και πάνω, θα έρθει ένα πολύ γερό χαστούκι στις ευρωεκλογές. Αλλά δεν θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει απλώς μία ψήφο τιμωρίας στη ΝΔ. Θέλω ο κόσμος να ακούσει το πρόγραμμά μας για μία πράσινη, κοινωνική, δίκαιη Ευρώπη, για τις τομές που κάνουμε στη φορολογία, στην ακρίβεια, στη δικαιοσύνη και να μας εμπιστευτεί. Θέλουμε τη θετική ψήφο» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ερώτηση κατά πόσο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αισθανόταν καλά με το να χειροκροτούν τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, είπε με νόημα: «Ή είσαι βουλευτής ή πρόβατο στο μαντρί».


Ο Στέφανος Κασσελάκης ισχυρίστηκε πως η ΝΔ θα φάει «ένα πολύ γερό χαστούκι» στις ευρωεκλογές, στη «σκιά» της τραγωδίας των Τεμπών και στην οργή του κόσμου που πιστεύει ότι υπάρχει συγκάλυψη. Η συγκεκριμένη διαπίστωση δεν είναι αίολη και στηρίζεται στο επιχείρημα πως ο κόσμος θεωρεί πως στο δυστύχημα υπάρχει συγκάλυψη, κάτι που έχει φανεί και από την απώλεια ποσοστών της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.