Νέο βήμα Τσίπρα: Τα ντοκουμέντα του που προκαλούν ανησυχία στον Κασσελάκη

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη

Γιατί... τρέμει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο… κακός χαμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη. Τις αποχωρήσεις ακολούθησαν οι εντάσεις στην Κεντρική Επιτροπή και το «διαζύγιο» με τον Παύλο Πολάκη που δεν έγινε στο «πάρα πέντε».

Βλέποντάς τα όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας είναι απογοητευμένος και βαθύτατα προβληματισμένος για τα όσα διαδραματίζονται μετά την εκλογή Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει αποστάσεις ασφαλείας από τα όσα διαδραματίζονται και ανοίγει με προσεκτικό τρόπο τον δικό του βηματισμό με τα μάτια στραμμένα προς το μέλλον, το οποίο είναι… ανοιχτό.

Τι έχει λοιπόν κατά νου ο κ. Τσίπρας; Να δημιουργήσει – σε πρώτη φάση, τουλάχιστον – το Ινστιτούτο (και όχι Ιδρυμα, κατά το πρότυπο άλλων πρώην πρωθυπουργών) με κύριο στόχο να «παραγάγει έργο», όπως λέει ο ίδιος σε συνομιλητές του, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Τα ντοκουμέντα που προκαλούν ανησυχία στον Κασσελάκη

Μάλιστα στο γραφείο του, στην οδό Αμαλίας, έχει συγκεντρώσει ένα πλούσιο, όπως λέει, αρχείο με έγγραφα, επιστολές και σημειώσεις από τότε που είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έως την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αρχείο αυτό είναι συγκεντρωμένο σε περίπου 40 κούτες που περιέχουν διάφορα έγγραφα από το δημοψήφισμα, τις διαπραγματεύσεις για το τρίτο μνημόνιο, το Μακεδονικό, αλλά και αλληλογραφία με Μέρκελ, Ομπάμα, Ολάντ, Σόιμπλε, το ζεύγος Κλίντον αλλά και Θεοδωράκη, Βασιλικό κ.ά. Οπότε δεν αποκλείεται όταν δημοσιευτούν να δημιουργηθεί… πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.