Ώρα αποθέωσης: Κι όμως το έκανε ο Σκλαβενίτης…

Ώρα αποθέωσης: Κι όμως το έκανε ο Σκλαβενίτης...

Είναι επίσημο.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στη χώρα μας, με χιλιάδες εργαζόμενους. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει με αρνητικό τρόπο την κοινή γνώμη, όμως αυτή τη φορά του αξίζει πέρα για πέρα το χειροκρότημα και όλα τα «μπράβο» της ελληνικής κοινωνίας.

Ο λόγος για τον Σκλαβενίτη, που αριθμεί πληθώρα καταστημάτων στη χώρα μας και, φυσικά, καταγράφει κέρδη τα τελευταία… πολλά χρόνια.

Όμως, το κεφάλι της επιχείρησης προχώρησε σε μία απόφαση υπέρ των εργαζόμενών του, που θα χαροποιήσει αρκετό κόσμο στις δύσκολες, ομολογουμένως, εποχές που ζούμε.

Τι ακριβώς έκανε; Αποφάσισε να δοθεί μπόνους 300 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της εταιρίας!

Πιο συγκεκριμένα, το επίδομα των 300 ευρώ θα το λάβουν οι 31.350 εργαζόμενοι των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ σημειώνεται ότι η συνολική έκτακτη παροχή ξεπερνά τα 9,4 εκατ. ευρώ. Όπως είναι γνωστό οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, έναν χρόνο νωρίτερα, είχαν προχωρήσει σε αυξήσεις αποδοχών ύψους 17 εκατ. ευρώ ετησίως για τους περισσότερους εργαζόμενους, όπως επίσης και στην χορήγηση παροχής συνολικού ύψους 5,9 εκατ. ευρώ για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της.

Καθόλου μα καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.