ΠΑΣΟΚ και Κασσελάκης: Έγινε το προφανές…

ΠΑΣΟΚ και Κασσελάκης: Έγινε το προφανές...

Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

ΣΥΡΙΖΑ (σχεδόν) ώρα μηδέν: η μεγάλη στιγμή για τη δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλησιάζει, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους (εκτός εισαγωγικών, μιας και η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως…) για το ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία.

Ο 35χρονος πολιτικός φαντάζει το απόλυτο φαβορί κι αυτό είναι κάτι που έχουν σχολιάσει και οι δημοσκόποι, καθώς πέραν του ρεύματος που είναι ξεκάθαρα υπέρ του έχει και την… αρωγή της Νέας Δημοκρατίας. 

Το ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος δεν είχε εκφράσει- επισήμως ή ατύπως- την παραμικρή θέση για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, να δηλώνει σχετικά: «Σε καμία των περιπτώσεων, -και αυτό για μένα είναι θέση αρχής-, δεν πρόκειται να πω σήμερα οτιδήποτε που αφορά στις εκλογές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη Κυριακή. Αν θέλετε, να συζητήσουμε αυτές τις εξελίξεις μετά την Κυριακή. Και το λέω αυτό, διότι έχω προσωπική εμπειρία τι σημαίνει εμπλοκή τρίτων κομμάτων, ακόμη και με παρακρατικούς τρόπους σε μία εσωτερική δημοκρατική διαδικασία».

Ωστόσο, η σελίδα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθήνας ανέβασε στο Facebook μία ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο» και σπάζοντας έτσι τον άτυπο πράσινο… νόμο περί ουδετερότητας. Όπως είναι λογικό, βέβαια, το ΠΑΣΟΚ επωφελείται σε μέγιστο βαθμό από έναν ΣΥΡΙΖΑ που παραπαίει, κι αυτό φάνηκε και από τις πρόσφατες διπλές εκλογές, εκεί που το άλλοτε ΚΙΝΑΛ εκτοξεύτηκε κατά 4 μονάδες.

«Σε περίπτωση επικράτησής του την Κυριακή ο κ. Κασσελάκης θα είναι στις επόμενες εκλογές υποψήφιος πρωθυπουργός. Η πολιτική δεν είναι tik tok, σκυλάκια & lifestyle. Είναι η παραγωγή θέσεων, προάσπισης συμφερόντων της χώρας και των κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπεί το κάθε κόμμα. Με βάση τα παραπάνω ο κ. Κασσελάκης από ένα ανάλαφρο και χωρίς υπόβαθρο πολιτικό πρόσωπο μεταβάλλεται σε επικίνδυνη περίπτωση για τη χώρα», αναφέρεται στο σχετικό ποστάρισμα.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

ΠΑΣΟΚ και Κασσελάκης: Έγινε το προφανές...

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.