Το κατάλαβαν και οι ίδιοι: Το μεγάλο «λάθος» της Νέας Δημοκρατίας με τον Στέφανο Κασσελάκη που άλλαξε τα δεδομένα

Τύφλα να ‘χει ο Ατζαράκης: Η μυθική ατάκα Μητσοτάκη που «γονάτισε» τους πάντες (Vid)

Πάτησε την... μπανανόφλουδα.

Δύο και σήμερα- τόσες ημέρες απομένουν προκειμένου να προσέλθουν εκ νέου στις κάλπες οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και να επιλέξουν το πρόσωπο εκείνο που θα διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο του κόμματος.

Ως γνωστόν, στον δεύτερο γύρο θα «κονταροχτυπηθούν» (ή κι εκτός εισαγωγικών, μιας και η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης…) η Έφη Αχτσιόγλου και ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον τελευταίο να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί έχοντας ως παρακαταθήκη το +9% υπέρ του από την πρώτη Κυριακή. 

Ο 35χρονος είναι το απόλυτο πρόσωπο της επικαιρότητας από την στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με τους πάντες ν’ ασχολούνται με αυτόν.

Κι αυτό φαντάζει ως το μεγάλο λάθος (και) της κυβέρνησης: τα φίλα προσκείμενα Μέσα στην Νέα Δημοκρατία «παίζουν» από το πρωί μέχρι το βράδυ συνεχώς θέματα για τον Κασσελάκη, σε μια προσπάθεια αποδόμησής του, όμως το αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίθετο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δε χάνει πόντους από αυτή την προβολή, όμως κερδίζει συνεχώς πόντους, μιας και λειτουργεί υπέρ του και τον κάνει ευρύτερα γνωστό στο κοινό που θα κληθεί να ψηφίσει.

Μάλιστα, οι διαρροές από το Μαξίμου πως ο Κασσελάκης δε θέλει να μπει (αν εκλεγεί, φυσικά) στην Βουλή προκειμένου να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αντιμετωπίζονται με θυμηδία από το περιβάλλον του, που, όμως, λέει παράλληλα ευχαριστώ καθώς, όπως σχολιάζουν, «Η Νέα Δημοκρατία έχει γίνει ο… χορηγός του!».

Έχουν δίκιο, λέτε, ή όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Ξεκάθαρη μπηχτή για τον Κασσελάκη»: Το σκίτσο του Αρκά για τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέκλυσε το ελληνικό ίντερνετ (Pic)

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.