Οι δημοσκόποι μίλησαν: Αυτός θα είναι ο νικητής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

Οι δημοσκόποι μίλησαν: Αυτός θα είναι ο νικητής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

Και η κατάσταση, μάλιστα, μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ολοένα και περισσότερο ανεβαίνουν οι τόνοι όσο πλησιάζουμε την Κυριακή, όταν και θ’ αποφασιστεί  επισήμως το ποιος ή ποια θα διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάσταση εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μυρίζει «μπαρούτι», μιας και η έλευση του Στέφανου Κασσελάκη από το… πουθενά τάραξε τα νερά,  με την Έφη Αχτσιόγλου να ηττάται στον πρώτο γύρο, παρά το γεγονός πως  φάνταζε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη μέχρι έναν μήνα πριν.

Αυτή η αλλαγή των ισορροπιών έχει φέρει έντονο εκνευρισμό στην «Ομπρέλα», με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ξεκινάει τον… χορό της επίθεσης στον Κασσελάκη, ενώ πλέον και η κ. Αχτσιόγλου αναφέρθηκε προσωπικά- και με όχι και τόσο ευγενικούς χαρακτηρισμούς- στον συνυποψήφιό της. Στον αντίποδα, ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό του ύφος φρόντισε να «απαντήσει». 

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι ένα και μόνο ένα: ποιος θα είναι ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών; Ο Κασσελάκης που, άλλωστε, ήταν μπροστά 9+ μονάδες την πρώτη Κυριακή κι έλαβε και την στήριξη του Νίκου Παππά ή η Αχτσιόγλου, που αίφνης έγινε αουτσάιντερ;

Οι δημοσκόποι, όπως μαθαίνει το instanews, σε διάφορα πηγαδάκια που στήνονται θεωρούν δεδομένη τη νίκη του 35χρονου πολιτικού, τονίζοντας μάλιστα πως όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη η τάση δείχνει πως η διαφορά με την πρώην υπουργό εργασίας αυξάνεται αντί να μειώνεται.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως πολλοί νυν και πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν στον κύκλο υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς βλέπουν πως η παράσταση νίκης είναι ξεκάθαρα με το μέρος του.

Υπάρχει, ωστόσο, κάποια πιθανότητα ανατροπής του αποτελέσματος; Πολύ δύσκολα λένε οι δημοσκόποι…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.