«Θάφτηκε σε κάποια παραλία των Χανίων»: Ιστορικό «πέσιμο» της Έλενας Ακρίτα στην κυβέρνηση για τη δολοφονία στην ΝΦ

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

Το σχόλιο που έγινε viral.

Η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια από χουλιγκάνους είναι το απόλυτο ζήτημα των ημερών, με τον κόσμο να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να περιμένει να δει ποιος ήταν, εν τέλει, ο δολοφόνος.

Ως γνωστόν, κι όπως έχει ειπωθεί και γραφτεί πολλάκις, οι ευθύνες της αστυνομίας είναι απερίγραπτα πολλές όπως, αντιστοίχως, και του επιτελικού κράτους στο σύνολό του.

Πολλοί είναι εκείνη που ζητούν, και ορθώς, ευθύνες από τους κυβερνώντες και τον υπουργό προστασίας του πολίτη Γιάννη Οικονόμου, με την αλήθεια να είναι πως- όπως εξηγήσαμε- δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν εκείνη που με τον πλέον δηκτικό τρόπο την «έπεσε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα, μέσω ενός στάτους στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, το οποίο, μάλιστα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα viral.

«Έδιωξε τον Πατούλη επειδή χόρευε ζεϊμπέκικο μες τις πυρκαγιές.
Έδιωξε τον Μηταράκη επειδή πήγε διακοπές ενώ καιγόταν το σύμπαν.
Γίνεται φόνος, δεν διώχνει κανέναν.
Ο Οικονομου δεν θα ακολουθήσει λέει τον εύκολο δρόμο της παραίτησης. Θα ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο: θα γαντζωθεί από την υπουργική καρέκλα και δεν θα το κουνήσει με τίποτα.
Πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει. Θάφτηκε στην άμμο κάποιας παραλίας των Χανίων», έγραψε σχετικά.
Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.