Κι όμως αυτή είναι: Την Κατερίνα Καινούριου χωρίς τρέσες με κοντά μαλλιά δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Μικρούτσικος (Pics)

Κι όμως αυτή είναι: Την Κατερίνα Καινούριου χωρίς τρέσες με κοντά μαλλιά δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Μικρούτσικος (Pics)

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε και τα beaute της αφού βρέθηκε στο κομμωτήριο για να περιποιηθεί τα μαλλιά της

Στο δυναμικό του ALPHA είναι επισήμως από χθες η Κατερίνα Καινούργιου. Η «Super Κατερίνα», όπως θα είναι ο τίτλος της πρωινής της εκπομπής, θα βγει στον αέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και, όπως είναι φυσικό, η παρουσιάστρια άρχισε τις προετοιμασίες για να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές.

Όπως φαίνεται η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε και τα beaute της, αφού το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο κομμωτήριο για να περιποιηθεί τα μαλλιά της. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύει ένα βίντεο όπου για πρώτη φορά την βλέπουμε χωρίς τρέσες και με τα κανονικά της μαλλιά!

Κι όμως αυτή είναι: Την Κατερίνα Καινούριου χωρίς τρέσες με κοντά μαλλιά δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Μικρούτσικος (Pics) Κι όμως αυτή είναι: Την Κατερίνα Καινούριου χωρίς τρέσες με κοντά μαλλιά δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Μικρούτσικος (Pics)

«Γεια σας! Νομίζω ότι πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς tape, χωρίς extensions, χωρίς τρέσες. Έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά οπότε είναι κοντά και ασύμμετρα. Πολλοί θα μου πείτε ότι μας αρέσεις έτσι και βγες έτσι, όμως ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο βίντεό της.