Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Η φωτογραφία για την οποία ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός της συντρόφου του

Είχε το θράσος να συνεχίσει: Η κίνηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ μετά το άγριο ξύλο, που έκανε τη σύντροφό του να τον καταγγείλει 

Καταπέλτης η ποινή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Την εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 12 μηνών (ορίζοντας ημερήσια τιμή τα 10 ευρώ) επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο οποίος κατηγορήθηκε από την σύντροφο του για ενδοοικογενειακή απειλή και επίθεση.

Παράλληλα στον δημοσιογράφο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης και οποιασδήποτε επικοινωνίας με την παθούσα μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, που παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας


Έτσι ξεκίνησαν όλα…

Στο δικαστήριο βρέθηκαν τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Το «θύμα» υποστήριξε ότι η ένταση ξεκίνησε όταν η εν διαστάσει σύζυγος του, του έστειλε κοινές τους φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά τους.

Όπως κατέθεσε, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που έφερε ως απάντηση ύβρεις, χαστούκια και σπρωξιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην γνάθο και το αυτί και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεσή της, πρόσθεσε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος αμέσως μετά το περιστατικό παρέμεινε κάτω από το σπίτι της για πολλές ώρες, ενώ μέχρι το πρωί έκανε πάνω από 80 κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα σε άλλες εφαρμογές όπως το Viber και το Messenger.

Τον ρωτούσαν για το όνομα του δράστη!

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά το επεισόδιο βίας, ο δημοσιογράφος πήγε κανονικά για βάρδια στην ιστοσελίδα που εργάζεται, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Μάλιστα, ορισμένοι συνάδελφοι του μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον ξυλοδαρμό, τον ρωτούσαν αν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο δράστης, ζητώντας του να κάνει ρεπορτάζ για να μάθει το όνομά του!

Από την πλευρά της, η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου  τόνισε ότι το βράδυ της Δευτέρας, μετά το συμβάν, την επισκέφτηκε για να δει τα παιδιά του και σε κατάσταση έντονου εκνευρισμού την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν του πάρει τα παιδιά, κάτι το οποίο η ίδια θεώρησε -όπως είπε- ότι ήταν εν τη ρύμη του λόγου.

Δεν έπεισε τον Εισαγγελέα

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος μίλησε για «ανθρωποφαγία» και τόνισε ότι στα 25 χρόνια που είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ».


Ωστόσο, οι αιτιάσεις του φαίνεται ότι δεν έπεισαν τον Εισαγγελέα, ο οποίος στην αγόρευση του ζήτησε την ενοχή του δημοσιογράφου, τονίζοντας πως «θεωρούμε πως προέκυψε πλήρως το σύνολο των κατηγοριών», ξεκαθαρίζοντας πως κατά την κρίση του οι δύο γυναίκες ένιωσαν «τρόμο και ανησυχία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.