Μας ευχαριστείς αργότερα.
Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη τα πρώτα κοψίδια σε σχάρες και φούρνους.
Πώς να το κάνουμε; Η μέρα απαιτεί (πολύ) κρέας και οι φανατικοί της τσίκνας έχουν κάθε λόγο να του δώσουν να καταλάβει.
Τα delivery θα δώσουν και θα πάρουν μεσημέρι και βράδυ. Είναι γεγονός. Ωστόσο, όταν χορτάσεις με την πρώτη -τη μεσημεριανή- δόση κρέατος, δεν έχεις παρά να κάνεις στον εαυτό σου το μεγαλύτερο δώρο: Να ετοιμάσεις για το βράδυ το πιο νόστιμο, το πιο ζ0υμερό, το πιο πικάvτικο κρέας που έχεις φάει ποτέ στη ζωή σου…
Τι θα έλεγες για κατσικάκι κλέφτικο με πατάτες, πιπεριές, ρίγανη και μαντζουράνα τυλιγμένο σε λαδόχαρτο, δεμένο σε πακετάκι που ψήνεται υπομονετικά για ώρες στο φούρνο και γίνεται… λουκούμι;
Ή για πικάvτικα χοιρινά παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα;
Κι επειδή Τσικνοπέμπτη χωρίς τυροκαυτερή δεν γίνεται, ιδού η συνταγή που θα απογειώσει τη γεύση στο πιάτο σου…
Καλή μας όρεξη!