Αποκαλύψεις για τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Τζάκι Κένεντι: «Την κακοποιούσε με…»

Αποκαλύψεις για τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Τζάκι Κένεντι: «Την κακοποιούσε με...»

Αποκαλύψεις σχετικά με το γάμο της Τζάκι Κένεντι με τον Αριστοτέλη Ωνάση κάνει στο βιβλίο της η στιχουργός και συγγραφέας Κάρλι Σιμόν.

Η Σιμόν στο βιβλίο της με τίτλο Touched By the Sun, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η Daily Mail, υποστηρίζει ότι η Τζάκι Κένεντι της είχε αποκαλύψει πώς ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολώνια πριν να δει την Μαρία Κάλας με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση ενώ ήταν παντρεμένοι – παρά το γεγονός ότι η πτήση μέχρι να δει την τραγουδίστρια της όπερας θα διαρκούσε έξι ώρες.

Η συγγραφέας ανακαλεί στο βιβλίο της μια συζήτηση που είχε με την Τζάκι Κένεντι σχετικά με τον Ωνάση. «Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα» είχε πει η Τζάκι στην Σιμόν.

Η Τζάκι Κένεντι δεν μιλούσε συχνά για τον δεύτερο σύζυγό της, όπως γράφει η Σάιμον, αλλά όταν το έκανε, μιλούσε με λεπτομέρειες για μια σχέση με συναισθηματική κακοποίηση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ της είχε πει επίσης πως ο Αριστοτέλης Ωνάσης λουζόταν με κολόνια προτού συναντήσει τη Μαρία Κάλλας, με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση όσο ήταν παντρεμένος με την Τζάκι Κένεντι, παρά το γεγονός ότι πετούσε 6 ώρες για να συναντηθεί με την ερωμένη του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τζάκι στη φίλη της Κάρλι Σάιμον αναφερόμενη στον Αριστοτέλη Ωνάση: «Έβλεπε τον εαυτό του ως Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα. Είχα τόσο μεγάλη ανάγκη από την προστασία που μου πρόσφερε. Τη χρειαζόμουν για την Καρολάιν και τον Τζον (τα δύο της παιδιά). Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας – πρέπει να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά πρέπει να πάει από τα δικά της πιστεύω».

Τα πράγματα όμως άρχισαν να γίνονται χειρότερα όταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης τη βαρέθηκε και επέστρεψε και πάλι στην αγκαλιά της Μαρίας Κάλλας. Μάλιστα, όπως γράφει στο βιβλίο της η Κάρλι Σάιμον, ο Έλληνας κροίσος είχε πει στη σύζυγό του πως έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για να επιθεωρήσει τα ναυπηγεία, αλλά εκείνη ήξερε από τη μυρωδιά της κολόνιας του πως δεν πήγαινε γι’ αυτόν τον λόγο. Και μάλιστα έβαλε κολόνια προτού καν μπει στο αεροπλάνο. «Αν θα τη συναντούσε στο αεροδρόμιο, θα μπορούσε να είχε βάλει κολόνια λίγο πριν αποβιβαστεί», της είχε πει κάποτε η Τζάκι Κένεντι, προσθέτοντας: «Νομίζω πως ήθελε να ξέρω ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον. Δεν ήθελε να με αφήσει, ελπίζοντας πως θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.