Αποκαλύψεις για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου με την κουστωδία του ήταν όλη νύχτα στα μπουζούκια και…»

Αποκαλύψεις για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου με την κουστωδία του ήταν όλη νύχτα στα μπουζούκια και...»

Αποκαλύψεις από μια θρυλική μορφή της νυχτερινής ζωής της Αθήνας...

Την παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας μνημονεύει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso ο Τάκης Ιερεμίας του θρυλικού συγκροτήματος The Charms.

Αναφερόμενος στην περίοδο που εμφανιζόταν στο πασίγνωστο στέκι της εποχής Piccolo Mondo, εκεί όπου σύχναζαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και άλλοι γνωστοί πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, ο Τέρης Ιερεμίας αποκαλύπτει:

«Ο Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός στα μαγαζιά της νύχτας. Ερχόταν με τον Κατσιφάρα και τον Ζιάγκα, γλεντούσαν μέχρι το πρωί, ξόδευαν λεφτά… Θυμάμαι τον Ανδρέα, που ήταν στο μαγαζί με την παρέα του μέχρι τις 5 τα ξημερώματα και έπιναν, ενώ τους έπαιζα τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Σε λίγες ώρες, το πρωί -προφανώς άγρυπνος ή με ελάχιστο ύπνο- τον είδα με την κουστωδία του, που ήταν μαζί στο μαγαζί, να βρίσκονται σε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο και να περπατούν στο κόκκινο χαλί. Απορούσα πώς άντεχαν…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.