Παρέμβαση εισαγγελέα για 4χρονο που ζει σε σπίτι – ερείπιο στο Βόλο – Το παιδί δεν μιλάει

Παρέμβαση εισαγγελέα για 4χρονο που ζει σε σπίτι - ερείπιο στο Βόλο - Το παιδί δεν μιλάει

Σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον φέρεται να ζει ένα 4χρονο αγοράκι στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το παιδάκι περιγράφεται από όσους γνωρίζουν την περίπτωσή του ως «παιδί-αγρίμι».

Οι συνθήκες διαβίωσής του είναι άθλιες, ενώ το παιδί δεν μιλά και όπου βρίσκεται, εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά, χτυπώντας, κλωτσώντας και δαγκώνοντας.

«Πρέπει να φύγει, να σωθεί. Θα καταστραφεί», λένε άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντος του 4χρονου παιδιού που γνωρίζουν την οικογένεια και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Όπως αποκάλυψε ο «Ταχυδρόμος», το 4χρονο παιδάκι ζει παραμελημένο από τους δύο γονείς του, τον παππού του και τον νεαρής ηλικίας θείο του σε ένα σπίτι – ερείπιο.

Το σπίτι που καλείται να στεγάσει τα πέντε μέλη ανάμεσα στα οποία και το τετράχρονο είναι σχεδόν γκρεμισμένο. Τμήματα της οροφής του παλιού σπιτιού έχουν καταρρεύσει, τα κουφώματα και η πόρτα έχουν φαγωθεί με αποτέλεσμα να περνά μέσα από αυτά κρύο, νερό από τη βροχή ακόμη και χώμα όταν φυσά

Το παιδί αν και πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, δεν μπορεί να προσαρμοστεί ούτε να συμμετέχει στις εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Μάλιστα φέρεται να επιτίθεται σε άλλα παιδάκια, με αποτέλεσμα γονείς να εκφράζουν παράπονα προς τις νηπιαγωγούς και να ζητούν την απομάκρυνσή του και την ανάληψη από δομή φιλοξενίας της ανατροφής του, μιλώντας για ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον

Μετά τις καταγγελίες για την υπόθεση του 4χρονου, παρενέβη η εισαγγελία Βόλου, διατάσσοντας κατεπείγουσα έρευνα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.