Παρίστανε τον πράκτορα ο δίγαμος της Εύβοιας – Είχε 4 πλαστές ταυτότητες

Έρχεται γάμος για γόνους πανίσχυρων οικογενειών

Νέα στοιχεία έρχονται στοφως.

Νέα στοιχεία για την “κρυφή” ζωή του δίγαμου γιατρού έρχονται στο φως.

Ο γιατρός, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους στον χώρο του και υπήρξε αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, είχε πραγματοποιήσει γάμο-μαϊμού το 2014 και είχε στην κατοχή του 4 πλαστές ταυτότητες, σύμφωνα με το evialead.gr.

Η αστυνομία διερευνά εξονυχιστικά τα νέα στοιχεία, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις, όπως για παράδειγμα γάμοι μαϊμού και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η γυναίκα δεν είχε ιδέα ότι δεν υπήρξε ποτέ παντρεμένη με τον γιατρό και ότι ο «σύζυγός» της ήταν παντρεμένος ξανά.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Η γυναίκα του πήγε στη Χαλκίδα για να ζητήσει διαζευκτήριο από τον δήμο και τότε διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ παντρεμένη.

Οι υπάλληλοι του Δήμου διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ. Μάλιστα, ο γιατρός έλεγε στην υποτιθέμενη σύζυγό του ότι ήταν πράκτορας γι’αυτό έπρεπε να λείπει συχνά.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα, και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.