Υπέροχη κίνηση: Οδήγησε 3,5 ώρες για να παραδόσει πίτσα σε καρκινοπαθή

Υπέροχη κίνηση: Οδήγησε 3,5 ώρες για να παραδόσει πίτσα σε καρκινοπαθή

Η απίστευτη κίνηση ντελιβερά που έκανε το διαδίκτυο να λιώσει.

Καλύτερος ντελιβεράς του ηλιακού συστήματος ανακηρύσσεται με το σπαθί του μετά το ταξίδι που έκανε ο 18χρονος Ντάλτον Σάφερ. Ο 18χρονος Dalton Shaffer έκανε τη βάρδια του στην πιτσαρία Steve’s Pizza στην πόλη Battle Creek της πολιτείας Michigan το βράδυ της Τρίτης 17/10, όταν δέχτηκε μια ασυνήθιστη κλήση από έναν παλιό πελάτη.

Ο πελάτης που καλούσε είπε στον Shaffer πως ο γαμπρός του, ο Rick Morgan, που είχε στο μεταξύ μετακομίσει στην Indianapolis, είχε υπάρξει μεγάλος οπαδός του μαγαζιού. Εκείνη τη στιγμή έδινε επίσης μάχη με τον καρκίνο.

Ο πεθερός είπε επίσης πως είχαν σχεδιάσει μια εκδρομή πίσω στο Μίτσιγκαν όλοι μαζί που θα συνδυαζόταν με μια επίσκεψη στη Steve’s Pizza, αλλά η υγεία του Morgan είχε χειροτερέψει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον κλεισμένος σε κέντρο περίθαλψης. Αυτό που ζήτησε ο πελάτης είναι αν το κατάστημα θα μπορούσε να στείλει ένα μήνυμα ή μια κάρτα στον καρκινοπαθή. Όπως είπε στο τοπικό μέσο WWMT o Shaffer, «βασικά μου έλεγε ότι ζούσαν στο Battle Creek κι ότι ήταν μεγάλοι οπαδοί της Steve’s Pizza».

Όταν ο Shaffer άκουσε ότι ένας οπαδός της πιτσαρίας πιθανόν να μην ξαναέτρωγε την πίτσα που ονειρευόταν, αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να κάνει γι’αυτό. Ρώτησε τον πεθερό τι πίτσα θέλει ο Morgan και αφού έκλεισε το μαγαζί για βράδυ, ο 18χρονος πήρε δύο πίτσες, μπήκε στο αμάξι και οδήγησε 3,5 ώρες μέσα στη νύχτα, από το Michigan μέχρι το σπίτι του Morgan στην Indiana.

H υποδοχή πάντως, μάλλον άξιζε. Όπως δήλωσε ο Shaffer, «η οικογένεια ήρθε, με πήρε αγκαλιά…οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους και τα πάντα, ήταν σε φάση, αυτό ήταν γαμάτο». Να σημειωθεί ότι η οικογένεια δεν είχε ιδέα ότι η πίτσα είναι καθ’οδόν. Σε ένα post που έκανε στο facebook, η γυναίκα του Morgan περιέγραψε πως συγκλονίστηκε όταν ξύπνησε στις 2.30 το πρωί και είδε ότι ο Shaffer είχε κάνει τόσο δρόμο για να φέρει την αγαπημένη πίτσα του άντρα της.

Η Julie Morgan έγραψε ότι δεν είχε ιδέα πως ο πατέρας της είχε καλέσει το κατάστημα και είχε μιλήσει με τον Shaffer. «Είμαι παραπάνω από συγκλονισμένη και αισθάνομαι απίστευτη ταπεινότητα μπροστά σε αυτή την πράξη αγνής καλοσύνης», έγραψε η γυναίκα στο Facebook:

Η Steve’s Pizza δεν κάνει καν ντελίβερι, πρόσθεσε η Julie. Η οικογένεια Morgan προσφέρθηκε να πληρώσει ξενοδοχείο στον Shaffer, αλλά αυτός ατάραχος γύρισε το ίδιο βράδυ στο Michigan, οδηγώντας μέσα στη νύχτα.

Αν πάντως υπάρξει ποτέ το άγαλμα του Άγνωστου Ντελιβερά, θα ήταν δίκαιο να έχει τη φάτσα του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.