Διονύσης Πρώιος: Τι εξετάζουν προσεκτικά οι αρχές για την αιτία θανάτου του παίκτη του MasterChef

dionusis-proios
Ο πρώην παίκτης του MasterChef «έφυγε» με τον ίδιο τρόπο με τον γιο του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος.

Ο μάγειρας οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από τον Πειραιά, όταν φτάνοντας στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Ο Διονύσης Πρώιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Την είδηση του τραγικού θανάτου του έκανε γνωστή μια καλή του φίλη, η οποία μέσω μιας νέας ανάρτησης αποκάλυψε ότι η κηδεία του θα γίνει στην Κεφαλονιά, εκεί όπου έγινε και η κηδεία του γιου του.

Ο στενός φίλος του Διονύση Πρώιου, Κίμωνας Πάττας, είπε στον ALPHA πως «δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο» αφού «ακόμα δεν έχουμε το πόρισμα της Τροχαίας». «Δεν έχουμε το πόρισμα, δεν έχει γίνει η ιατροδικαστική», ανέφερε.

«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του από την Αργεντινή και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και πως είχε πληροφορίες ότι ήταν στο νοσοκομείο. Μου ζήτησε να πεταχτώ να δω και μέχρι να φτάσω ο Διονύσης ήταν στη ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφότου έφτασα», είπε ο κ. Πάττας.

Διονύσης Πρώιος: Τι εξετάζουν οι αρχές

Την ίδια στιγμή, αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά τις διαρροές πως ο θάνατος του Διονύση Πρωιού, οφείλεται σε αυτοκτονία.

«Σοκαρίστηκα πάρα πολύ γιατί με τον ίδιο τρόπο “έφυγε” και ο Μιχάλης με την ίδια μηχανή, την οποία συντηρούσε ο Διονύσης εις μνήμη του γιου του», ανέφερε ο πρώην παίκτης του MasterChef Ηρακλής Αποστολίδης, ενώ ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης απάντησε σε όσα ακούγονται περί αυτοκτονίας τονίζοντας πως κάτι τέτοιο «είναι προσβλητικό για τη μνήμη του Διονύση».

«Δεν θα έφευγε με τίποτα από τη ζωή επίτηδες όσο και να είχε κουραστεί, πάλευε κάθε μέρα για να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται. Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε φύγει μόνος του», σημείωσε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το τροχαίο έγινε σε έναν δρόμο που δεν έχει κακοτεχνίες, οι Αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Αρχικά, αν ο δρόμος είχε λάδια με αποτέλεσμα η μηχανή να γλιστρήσει. Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι η μηχανή είχε υποστεί μετατροπές μετά τον θάνατο του γιου του εξαιτίας των ζημιών, να εμφάνισε ξαφνικά κάποια βλάβη με αποτέλεσμα ο Διονύσης Πρώιος να χάσει τον έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version