Την παραδέχτηκαν και οι «εχθροί» της: Η Έλενα Ακρίτα είπε όλη την αλήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ με 8 λέξεις (Pic)

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

Όπως ακριβώς τα λέει...

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο φαίνεται πως έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δε διάγει και τις καλύτερες μέρες του, καθώς λίγες ημέρες πριν από το συνέδριο του Σεπτεμβρίου φαίνεται πως θα τεθεί θέμα αρχηγού.

Παράλληλα- πέραν της διαφαινόμενης «μετωπικής» του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία- οι διασπάσεις εντός των τειχών είναι συνεχείς. Αυτό, φυσικά, αποσταθεροποιεί το κόμμα που μοιάζει, εδώ και καιρό, να έχει χάσει τον προσανατολισμό του.

Η βουλεύτρια του κόμματος, η Έλενα Ακρίτα, είναι μία γυναίκα που ουδέποτε κρύφτηκε. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας δε μασάει τα λόγια της κι αυτό, σε πολλές περιπτώσεις, έχει γυρίσει μπούμερανγκ για την ίδια.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στα social media, μάλιστα, περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το τι ακριβώς είναι αυτό που έχει «πετύχει» ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διασπαστική συμπεριφορά πολλών μελλών του.

«Κάναμε το καλύτερο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό», έγραψε λιτά και απέριττα, με τους followers της από κάθε πολιτικό χώρο να την αποθεώνει για το σχόλιό της.

Πράγματι, η Νέα Δημοκρατία- παρά το γεγονός πως και αυτή έχει τους δικούς της τριγμούς– ουσιαστικά παίζει μόνη της στο πεδίο της εξουσίας και όσο βλέπει να μην υπάρχει, ουσιαστικά, αντιπολίτευση συνεχίζει να είναι έναν αιώνα μπροστά από τον «ανταγωνισμό».

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα της κ. Ακρίτα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.