Σας το είχαμε πει: Έριξε «ρουκέτα» ο Πολάκης… (Vid)

polakis

Και τώρα... τρέχουμε.

Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας. Πέραν της… διαχρονικής κόντρας του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, υπάρχει και το ζήτημα των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ που εσχάτως έχει φουντώσει.

Τι έγινε αυτή τη φορά με τον Πολάκη;

Αυτό για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το instanews εδώ και μέρες: πάει για «μετωπική» με τον Στέφανο Κασσελάκη!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο αψύς Κρητικός (κατά δήλωση Τσίπρα…) έθεσε ξεκάθαρα θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στην τοποθέτησή του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, τόνισε πως «Εγώ θα φανώ χρήσιμος», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως όταν έρθει η ώρα, τον Σεπτέμβριο στο συνέδριο, θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος.

Ενδιαφέρουσα, βέβαια, ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη: «Δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή», φέρεται να είπε. Η Ρένα Δούρου, αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν πήρε θέση, ενώ ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την στήριξή του στον Stefanos.

Άρα τι θα γίνει από δω και πέρα στον ΣΥΡΙΖΑ; 

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο… κακός χαμός. Το κόμμα όσο πάει διασπάται όλο και πιο πολύ και η κατάσταση μοιάζει να έχει εκτραχυνθεί τελείως.

Θα επαναφέρει την Προοδευτική Συμμαχία στον σωστό δρόμο ο Πολάκης, αν αναλάβει την αρχηγία;

Ποιος ξέρει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.