Δε θ’ απαλλαγεί εύκολα ο Κυριάκος: Η φωτό-ξεκάθαρο μήνυμα από τον νο1 «μπελά» του εντός της ΝΔ (Pic)

Κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του Μητσοτάκη για το lockdown...

Έβγαλε μάτι...

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκονται σε φάση «αναδόμησης», θέλοντας να κάνουν το comeback και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, σε επίπεδο ποσοστών, από τις Ευρωεκλογές και μετά. Σ’ αυτό το πλαίσιο, όπως είδαμε,  ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει και κάποιες σημαντικές κινήσεις.

Και μπορεί σιγά σιγά μετά τις φωτιές η ΝΔ να βρίσκει τα πατήματά της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι ρόδινα εντός των γαλάζιων τειχών.

Κάθε άλλο: αποτελεί κοινό μυστικό πως οι σχέσεις του Κυριάκου με τον Αντώνη Σαμαρά (αλλά και τον Κώστα Καραμανλή) δεν είναι οι καλύτερες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, την επίθεση που εξαπέλυσε στο κυβερνών κόμμα ο ίδιος ο Σαμαράς πριν από λίγο καιρό; 

Είναι γνωστό τοις πάσι πως οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Σαμαράς και Καραμανλής, έχουν έρθει κοντά. Αμφότεροι, άλλωστε, δε διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία του γιου του Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει τους παραπάνω ισχυρισμούς. Ο Κώστας Σαμαράς ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, γράφοντας από κάτω «τιμή μου» και στέλνοντας σαφές μήνυμα.

Πολύ το εξέλαβαν ως προάγγελο της ανάμειξής του στα εσωκομματικά του γαλάζιου στρατοπέδου, όμως αυτό δεν ισχύει. Ο πατέρας του, ο Αντώνης, δεν σκοπεύει ν’ αφήσει ακόμη την πολιτική. Ούτε, φυσικά, τη ΝΔ, με την ηγεσία της οποίας βρίσκεται σε άτυπη «κόντρα», ιδίως μετά το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Επομένως- και με δεδομένη τη δυναμική Σαμαρά- τα πράγματα μόνο εύκολα δε θα είναι για τον Κυριάκο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.