O άνθρωπος που τον «εκτόξευσε»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει επιστροφή μεγατόνων…

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα 3 νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για το Πάσχα

Βγάζει τεράστιο νόημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση εν γένει παιρνούν δύσκολες, σε πολιτικό επίπεδο, στιγμές. Οι φωτιές ανά την Ελλάδα άφησαν το «στίγμα» τους στην Νέα Δημοκρατία, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη δημοσκόπηση.

Ωστόσο, όπως τονίσαμε επανειλημμένως, το κυβερνών κόμμα δεν «απειλείται» από κάπου, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό και τα πράγματα και στο ΠΑΣΟΚ, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, δεν είναι ακριβώς… λαμπρά.

Ο πρωθυπουργός, ως γνωστόν, μετά το πεσμένο ποσοστό που έλαβε η ΝΔ στις Ευρωεκλογές προ διμήνου είχε προβεί σε κάποιες αλλαγές στο επιτελείο του, απομακρύνοντας και τον «γκουρού» εξ Αμερικής, τον Σταν Γκρίνμπεργκ. 

Αυτό, όμως, δεν είναι οριστικό. 

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες μέρες οι δύο άνδρες συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις, παρά το γεγονός πως δεν είναι επίσημα πια συνεργάτες.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξεχνά πως ο Γκρινμπεργκ διαμόρφωσε σε τεράστιο βαθμό το προφίλ του. Και, το κυριότερο, πως βοήθησε τα μέγιστα για να σαρώσει σε δύο ξεχωριστές εκλογικές αναμετρήσεις η Νέα Δημοκρατία.

Κι επειδή ο πρωθυπουργός δεν είναι από τα άτομα που ξεχνούν, το ρεπορτάζ αναφέρει πως από τον προσεχή Σεπτέμβριο θα υπάρξουν αλλαγές, Και, εξίσου πιθανό, κάποιες εκκωφαντικές επιστροφές.

Μία εξ αυτών, δεν αποκλείεται να είναι και του «γκουρού»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.