Εξαφάνιση Αμερικάνου στην Αμοργό: Τελευταία, πολύ σημαντική εξέλιξη μετά από 2 μήνες

amorgos

Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση στην Αμοργό

Πέρασαν δύο μήνες από την εξαφάνιση του συνταξιούχου αστυνομικού, Άλμπερτ Κάλιμπετ. Ο τουρίστας βρισκόταν για διακοπές στην Αμοργό όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Άλμπερτ είχε πει πως θα κάνει πεζοπορία την Αιγιάλη προς τα Κατάπολα και παρά το γεγονός πως το σημείο έχει «σαρωθεί», δεν έχει εντοπιστεί κανένα απολύτως στοιχείο.

Πολλά έχουν γραφτεί για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του τουρίστα. Ενώ πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πώς χάθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της εγκληματικής ενέργειας. Και αυτό διότι ο Κάλιμπετ ήξερε την Αμοργό σαν την… παλάμη του χεριού του.

Αμοργός: Η τελευταία εξέλιξη για την εξαφάνιση

Οι μηδαμινές ελπίδες που μπορεί να υπήρχαν για τον εντοπισμό του Άλμπερτ Κάλιμπετ, έχουν εξανεμιστεί και αυτές.

Έτσι, η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσάν αποχώρησε από την Ελλάδα. Η Αμερικανίδα παρέμενε στην Αμοργό από τα μέσα του Ιουνίου, όταν και εξαφανίστηκε ο σύντροφός της, ψάχνοντας καθημερινά στην περιοχή, όπου είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά το στίγμα του.

Η Λεσάν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έψαχνε για τον συνταξιούχο αστυνομικό. Η ίδια ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Αμοργό, δίνοντας την υπόσχεση πως θα επιστρέψει.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες από διάφορα αναμνηστικά που της χάρισαν, όσο έψαχνε στην Αμοργό.

amorgos

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.