Τον τελειώνει επειδή ξέφυγε ξανά: Ο πρωτοκλασάτος υπουργός που μπήκε στη μαύρη λίστα του Κυριάκου Μητσοτάκη

kuriakos-mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να... πάρει κεφάλια

Ανακατεύοντας την «τράπουλα» περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε συνολικά σε 10 Υπουργεία, κάνοντας αλλαγές στην κορυφή πέντε εξ αυτών, επιφέροντας αλλαγές σε 10 υφυπουργούς και με την προσθήκη ενός παλαιού και πολύ στενού συνεργάτη του στο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε με τον ανασχηματισμό ένα δυναμικό restart της κυβέρνησης.

Και αυτό διότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν άκρως απογοητευτικό. Όμως φαίνεται πως το κλίμα δεν έχει αλλάξει αφού και στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ πιάνει με το… ζόρι 30% και δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

Με το 41% να αποτελεί, πλέον, μακρινό παρελθόν, στην κυβέρνηση επιχειρούν να πείσουν πως είναι η μοναδική λύση στο πολιτικό σκηνικό, δεδομένων και των όσων επικρατούν στο εσωτερικό τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Και ενώ γίνονται προσπάθειες για συσπείρωση των ψηφοφόρων δεν λείπουν τα… σκληρά φάουλ και οι «κόκκινες» κάρτες. Τελευταίο περιστατικό αυτό με τον Λευτέρη Αυγενάκη που επιτέθηκε σε εργαζόμενο και διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ.

Πολλοί φοβούνται πως ετοιμάζει… εκδίκηση ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βγάζοντας τα «άπλυτα» βουλευτών στη φόρα, ενώ έχει επιλέξει να κρατήσει και την έδρα του στη Βουλή.

Φαίνεται όμως πως τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ο Υπουργός… μετρά ημέρες

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός με πρωτοκλασάτο υπουργό καθώς θεωρείται πως έχει «ξεφύγει» πολλές φορές από την επίσημη γραμμή.

Σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την «αυτονόμηση» του συγκεκριμένου υπουργού, με αποτέλεσμα να μπει σε… μαύρη λίστα για πολλοστή φορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Μαξίμου προωθεί τον υφυπουργό, «κονταίνοντας» τον υπουργό, που φαίνεται σαν να μην έχει ρόλο.

Καθώς όμως ο συγκεκριμένος υπουργός «δεν τρώγεται», δηλαδή δεν μπορεί να απομακρυνθεί, σε λίγο καιρό θα ξαναρχίσει να βγαίνει μπροστά.

Μέχρι να τελειώσει οριστικά!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.