Ώρα «εκδίκησης»: Τι είναι αυτό που φοβούνται στη Νέα Δημοκρατία με τον Αυγενάκη; 

leuteris-augenakis

Πώς κινείται στο παρασκήνιο ο Λευτέρης Αυγενάκης 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε εργαζόμενου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποφασίσει τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Κατά πληροφορίες η απόφαση του πρωθυπουργού ελήφθη αστραπιαία μόλις είδε το βίντεο που έκανε το γύρο της Ελλάδας. Ο μόνος λόγος που σύμφωνα με πηγές της ΝΔ η κόκκινη κάρτα της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ καθυστέρησε κάποιες ώρες ήταν για να τηρηθεί ο κανόνας του καταστατικού του κόμματος που προϋποθέτει της διαγραφής να προηγηθεί η παροχή εξηγήσεων του βουλευτή.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιδίωκε μέσω διαδοχικών τηλεφωνικών του παρεμβάσεων στις τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα – ζητώντας συγγνώμη, αρνούμενος τη χειροδικία και μιλώντας αποκλειστικά για λεκτικό διαξιφισμό τον οποίο απέδωσε στην κακιά ώρα και την αγωνία του να προλάβει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Κρήτη – για να περιορίσει τη ζημιά που ήταν πασιφανές ότι υπέστη.

Όμως αποφασίστηκε η διαγραφή του με αποτέλεσμα να… εξοργιστεί. Σε μία λιτή ανακοίνωση, είπε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση, ωστόσο αρνήθηκε να παραδώσει την έδρα του.

Λευτέρης Αυγενάκης: Τι φοβούνται στη ΝΔ

Και ενώ πέρασαν οι ημέρες, το… έργο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό της ΝΔ αποδεικνύεται ατελείωτο!

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη διαγραφή του απειλεί θεούς και δαίμονες για το κακό που τον βρήκε και υπόσχεται… κρητική εκδίκηση σε όσους ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην απόφαση για διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Κάποιους, μάλιστα, τους «στολίζει» κανονικά, υποστηρίζοντας ότι έχει ράμματα για τη γούνα τους! Οπότε δεν αποκλείεται ο Λευτέρης Αυγενάκης να ξεκινήσει τις διαρροές για τα… άπλυτα μελών της κυβέρνησης, κάτι που φοβούνται πλέον στη ΝΔ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.