«Υπάρχουν και άλλα βίντεο»: Σοκαριστική είδηση για Αυγενάκη…

leuteris-augenakis

Το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη διήρκησε επτά λεπτά

Ο υπάλληλος που δέχτηκε επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέθεσε μήνυση εις βάρος του βουλευτή και πρώην υπουργού.

Όπως ισχυρίζεται στη μήνυσή του ο εργαζόμενος, ο Λευτέρης Αυγενάκης «ήταν εκτός εαυτού. Με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι:

  • Βία κατά υπάλληλου.
  • Διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης.
  • Παράνομη βία.
  • Φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Λευτέρης Αυγενάκης: Επίθεση για 7 λεπτά

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ) είπε στον ΑΝΤ1 ότι η εταιρεία πιθανώς να δέχτηκε πιέσεις για να μην αποκαλύψει απευθείας το περιστατικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως είπαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το περιστατικό διήρκεσε 7 λεπτά.


Η σοκαριστική είδηση και η οργή των βουλευτών

Παρά τη διαγραφή Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι ικανοποιημένοι και το κλίμα είναι πολύ βαρύ.

Γεγονός είναι ότι καθόλου δεν τους καθησύχασε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο Αυγενάκης δεν θα περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Και αυτό διότι δεν διαγράφεται, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Μάλιστα, υπάρχουν και άλλα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη, γεγονός που σοκάρει και οι βουλευτές προβληματίζονται στο τι θα συμβεί αν βγουν στην επιφάνεια.

Γαλάζιοι βουλευτές λένε επίσης ότι ο κ. Αυγενάκης είχε δώσει δείγματα γραφής και στο παρελθόν, με απαξιωτικές συμπεριφορές όχι μόνο σε συνεργάτες του, αλλά και σε βουλευτές που του ζητούσαν κάτι ή ήθελαν συνάντηση μαζί του για θέματα της περιφέρειάς τους.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.