Πάτησε το κουμπί: Εκκωφαντική επιστροφή Ντόρας…

Πάτησε το κουμπί: Εκκωφαντική επιστροφή Ντόρας...
Λέτε να το δούμε;

Προβληματισμός επικρατεί σε αρκετά επιτελεία των κομμάτων μετά το τέλος των ευρωεκλογών, καθώς τα τρία μεγάλα κόμματα υπέστησαν μικρές ή μεγάλες ήττες, και οι μόνοι πραγματικά κερδισμένοι ήταν οι πιο… πίσω (Βελόπουλος, ΚΚΕ, Λατινοπούλου, Κωνσταντοπούλου).

Η Νέα Δημοκρατία, φυσικά, ήταν πρώτη και με… double score από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, όμως το γεγονός πως μέσα σε έναν, μόλις, χρόνο απώλεσε 13% της εκλογικής της δύναμης (από το 41% του καλοκαιριού του 2023 στο 28% το 2024) την κατατάσσει χωρίς δεύτερη σκέψη στους «ηττημένους».

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο instanews ο πρωθυπουγός έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες επαναφοράς στην… κανονικότητα για την ΝΔ, όμως το μεγαλύτερο όνομα που ακούγεται πως θα κάνει τη διαφορά είναι κάποιο που δεν έχει πολυακουστεί.

Σε ποιον/ποια αναφερόμαστε;

Στην Ντόρα Μπακογιάννη!

Η βουλεύτρια του κυβερνώντος κόμματος και αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγεται ολοένα και περισσότερο πως θα επιστρέψει στο κυβερνητικό σχήμα και, μάλιστα, σε κομβική θέση που έχει σχέση με το υπουργείο εξωτερικών.

Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες και η κ. Μπακογιάννη αν κι αρχικά δεν ήταν πολύ «ζεστή», τώρα δείχνει να το σκέφτεται.

Οι πιθανότητες θα λέγαμε πως αυτή την στιγμή είναι στο 50-50, όμως δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα να έχουμε την οριστική απόφαση από τον πρωθυπουργό.

Πολύ ενδιαφέρον σενάριο πάντως και, το κυριότερο, έχει βάση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version