Μετά την απροσδόκητη εκλογή της: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Μετά την απροσδόκητη εκλογή της: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Ή, τουλάχιστον, αυτό επιτάσσει η λογική.

Ευρωεκλογές ήταν και… πάνε!

Μετά από μία εκλογική διαδικασία που σημαδεύτηκε από την κολοσσιαίων διαστάσεων αποχή (της τάξης του 60%) τα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2024 έγιναν γνωστά και αναλύθηκαν από τους πάντες.

Κατά έναν περίεργο τρόπο τα τρία μεγάλα κόμματα κατάφεραν να χάσουν… άπαντα, παρά το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία παρέμεινε πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, ο ΣΥΡΙΖΑ άγγιξε το 15% και το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε μία μονάδα εν συγκρίσει με τις προηγούμενες ευρωεκλογές.

Φυσικά, στους αδιαφιλονίκητους νικητές της βραδιάς (πέραν του Κυριάκου Βελόπουλου) εντάσσεται και η Φωνή Λογικής. Η παράταξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου πήρε 3.04% και κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή, με την πρόεδρό του να πηγαίνει στις Βρυξέλλες.

Το ζητούμενο τώρα, βέβαια, είναι το τι θα κάνει από δω και πέρα η κ. Λατινοπούλου.

Μπορεί ακόμη να είναι πάρα πολύ νωρίς και να μην έχει στεγνώσει η… σαμπάνια από τους πανηγυρισμούς, όμως φαίνεται πως η κ. Λατινοπούλου έχει κυκλώσει και τις επόμενες εθνικές εκλογές, θέλοντας να δει τη Φωνή Λογικής να υπερβαίνει τον πήχυ του 3% και εντός των ελληνικών τειχών.

Φυσικά αυτές είναι σκέψεις (και πράξεις…) για μελλοντικό χρόνο, όμως όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Εν καιρώ, λοιπόν, θα μάθουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.