Από το πουθενά: Αν το κάνει κι αυτό η Λατινοπούλου…

Φολέγανδρος: Η κίνηση της Λατινοπούλου που δεν περίμενε κανείς

Τι συνέβη;

Οι υπόνοιες για συγκάλυψη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, η «έκρηξη» στα περιστατικά βίας κατά ανηλίκων με μαχαιρώματα ακόμη και στο κέντρο της Κέρκυρας, οι συνεχείς κλοπές και ληστείες, έχουν προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ΝΔ που βγήκε με το δόγμα «ασφάλεια και τάξη» να χάνει ποσοστά, ενόψει των ευρωεκλογών.

Ταυτόχρονα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε την άσκηση ποινικών διώξεων στους 11 βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες» και κατά του Ηλία Κασιδιάρη ως ηθικού αυτουργού για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

Δεδομένης της κατάστασης, είναι προφανές ότι υπάρχουν ανακατατάξεις στον δεξιό χώρο. Ενδεικτικά, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, είναι ένα από τα κόμματα που έχουν κέρδη συγκεντρώνοντας ακόμη και διψήφια ποσοστά.

Αν το κάνει και αυτό η Λατινοπούλου…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τις εξελίξεις στους Σπαρτιάτες παρακολουθούν με… λύσσα όλα τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, αυτή που θεωρεί ότι έχει πιο βάσιμες ελπίδες να αντλήσει ψήφους από τη διόλου αμελητέα δεξαμενή των Κασιδιάρηδων είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα Φωνή Λογικής, το οποίο έχει αρχίσει και καταγράφεται σε όλες τις μετρήσεις μεταξύ 1-2%.

Άλλωστε, στα posts της Λατινοπούλου στο Intragram μαζεύονται αρκετοί οπαδοί Κασιδιάρη, οι οποίοι δεν κρύβουν την εκτίμησή τους για το πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.