Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές

Δημοσκόπηση ανατροπών: Τρελή έκπληξη με τη Χρυσή Αυγή που δεν περίμενε κανείς

Θα χάσει ποσοστά η ΝΔ ή όχι;

Οι υπόνοιες για συγκάλυψη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, η «έκρηξη» στα περιστατικά βίας κατά ανηλίκων με μαχαιρώματα ακόμη και στο κέντρο της Κέρκυρας, οι συνεχείς κλοπές και ληστείες, έχουν προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βγήκε με το δόγμα «τάξη και ασφάλεια» αλλά φαίνεται πως πλέον χάνει το στοίχημα…

Η ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες χτυπάει κόκκινο, 65 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.

Το εκλογικό κλίμα είναι βαρύ και πλέον η κυβέρνηση επιχειρεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι εκτιμήσεις του επικοινωνιολόγου του Κυριάκου Μητσοτάκη Σταν Γκρίνμπεργκ είναι ότι η ΝΔ στις ευρωεκλογές θα έχει μια απώλεια ποσοστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επικοινωνιολόγος εκτιμά συγκεκριμένα πως το κόμμα θα κινηθεί μεταξύ 31-35%.

Η εκλογική εικόνα όμως θα διαμορφωθεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Μέχρι τότε είναι πολύ πυκνός ο πολιτικός χρόνος. Την ίδια ώρα μερίδα δημοσκόπων δεν αποκλείει, λόγω της χαλαρής ψήφου και της επιθυμίας των πολιτών να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση (δίχως μεγάλο κόστος) να δούμε στις ευρωεκλογές νούμερα που δεν περιμένει κανείς αυτή τη στιγμή.

Κάποιοι και εντός Μαξίμου, φοβούνται το σενάριο που θέλει τη ΝΔ να τερματίζει πρώτη, αλλά το ποσοστό της να έχει το «2» μπροστά. Μια τέτοια εξέλιξη όχι μόνο θα αναπτερώσει τις ελπίδες στο στρατόπεδο του Σύριζα, αλλά θα φέρει και γκρίνια εντός των τειχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν ένα στραβοπάτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ανεβάσουν τους τόνους της εσωκομματικής κριτικής.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.