«Κάτι φοβάται στη φυλακή…»: Ακούσατε τι είπε ο Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι; (Vid)

«Κάτι φοβάται στη φυλακή...»: Ακούσατε τι είπε ο Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι; (Vid)

Σπάνια πέφτει έξω...

Τον τελευταίο μήνα σύσσωμο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας του άτυχου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τις Αρχές να έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο να βρουν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και, φυσικά, στο να αποκαλύψουν ποιο ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου.

Βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, ως γνωστόν, είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και κρατάει ερμητικά κλειστό το στόμα του.

Ο  ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, με τους… τόνους εμπειρίας, τοποθετήθηκε επί του θέματος και τα όσα είπε παρουσιάζουν, όπως πάντα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον: «Ο άνθρωπος αυτός κάτι φοβάται και μέσα στις φυλακές. Αυτό το κάτι που φοβάται δεν μπορεί να είναι μόνο μέσα στις φυλακές, σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι από έξω. Οι απ’ έξω, θέλω να πιστεύω ότι υπήρχαν σίγουρα, δεν ήταν υπόθεση δική του αυτή η δολοφονία, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που εδώ καλούνται οι Αρχές να αποδείξουν την ύπαρξη ή μη αυτών των άλλων ανθρώπων. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν συνεργοί.

Εξακολουθώ να το πιστεύω στο σενάριο της αρχαιοκαπηλίας και της χρυσοθηρίας,  σε συνδυασμό με μια μορφή τοκογλυφίας που προκύπτει. Κάποιοι δανεισμοί χρημάτων που προκύπτουν μέσα από ένα σημειωματάριο που έχει αφήσει ο άνθρωπος.

Δεν ξέρουμε τι θα βγει στην πορεία. Είναι γεγονός ότι το βασικό κίνητρο είναι η αρχαιοκαπηλία και το δεύτερο είναι οι τοκογλυφίες δεδομένου ότι στην περιοχή γίνεται ένας χαμός από τις τοκογλυφίες», συμπλήρωσε ο ταξίαρχος και κατέληξε:

«Είναι πάρα πολύ πιθανό να ήξερε κάτι και να είχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, όχι μόνο τα δύο άτομα, αλλά με το σύστημα, και να έπρεπε να τον βγάλουν από τη μέση.  Μην ξεχνάτε δυο μέρες πριν, είχαν πάει παρέα σε κάποιο χωρίο. Τι χάλασε μετά από δυο μέρες; Υπήρχαν τα χρωστούμενα και από πριν. Κάτι στράβωσε.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.