Όσοι μένουν εκεί, το ζουν καθημερινά: Δεν υπάρχει λύση στο τεράστιο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης… 

Πήρε κανείς το μήνυμα στην κυβέρνηση από αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη;

Οι κάτοικοι... υποφέρουν 

Ομολογουμένως πρόκειται για μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Ενδείκνυται για τουρισμό αφού το φαγητό που σερβίρεται είναι εύγευστο, προσφέρει τη δυνατότητα διασκέδασης σε δεκάδες μπαρ και σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σημαντική αρχαιολογικοί χώροι και το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού.

Η Θεσσαλονίκη που πολλοί λατρεύουν αλλά και μισούν, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο πρόβλημα. Παρά τις ομορφιές της, είναι «πνιγμένη» στα σκουπίδια.

Τις γιορτές οι κάδοι ξεχείλισαν, τα μπάζα και οι μικροσυσκευές γέμισαν τα πεζοδρόμια ενώ η δυσοσμία είναι έντονη. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα διαχρονικό πρόβλημα, δεν φαίνεται πως θα λυθεί σύντομα.

Ο νέος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, καλείται να βρει λύσεις και κυρίως ένα σχέδιο ώστε να μην «πνίγεται» η πόλη στα σκουπίδια. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το όλο θέμα ως πρώτη προτεραιότητα και για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσει σήμερα μια μεγάλη κλειστή σύσκεψη για αντικείμενο το μείζον ζήτημα της Καθαριότητας.

Το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι τόσο μεγάλο στη Θεσσαλονίκη που φαίνεται πως στέρησε και τη δημαρχία από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος παρέδωσε μία πόλη με υπερχειλισμένους κάδους απορριμμάτων.

Ο Αγγελούδης έκανε σύσκεψη με τους συνεργάτες του και πλέον ανακαλούνται όλες οι άδειες στη δημοτική καθαριότητα, ώστε τις επόμενες μέρες να βγουν περισσότεροι εργαζόμενοι και περισσότερα οχήματα σε περισσότερες βάρδιες.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.