Αμφιβολίες τέλος για το τι έγινε: Φωτό-ντοκουμέντο του Όλιβερ πριν δεχτεί τη δολοφονική επίθεση (Pic)

Ντροπή του είδους: Δεν υπάρχει αυτό που βρέθηκε μαζί με τον δύστυχο Όλιβερ…

Τι δείχνει

Εξελίξεις αναμένονται για την φρικιαστική υπόθεση πιθανής κακοποίησης και θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών, περιμένουν πλέον τις απαντήσεις από τον πραγματογνώμονα, για να προβούν στις απαιτούμενες, επόμενες ενέργειές του.

Τα έμπειρα στελέχη της ασφάλειας, που έχουν συλλέξει και εξετάσει βίντεο και μαρτυρίες, φαίνεται ότι οδηγούνται πλέον σε οριστικά συμπεράσματα, τα οποία αναμένεται να γνωστοποιηθούν σύντομα.

Ωστόσο, διαρρέεται πως δεν υπάρχουν στοιχεία για άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ, με αποτέλεσμα να πλανάται στην ατμόσφαιρα πως γίνεται απόπειρα συγκάλυψης.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο του Όλιβερ

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία που δείχνει το χάσκι τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου και έναν άγνωστο μαυροφορεμένο άνδρα με ομπρέλα.

Το στιγμιότυπο είναι πριν δεχτεί επίθεση ο Όλιβερ και προβλήθηκε στο OPEN. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο σκύλος και λίγα μέτρα πιο κάτω ένας μαυροντυμένος άνδρας με το βλέμμα στραμμένο προς τον σκύλο που φαίνεται να τον ακολουθεί.

Στη φωτογραφία δεν απεικονίζεται καμία αγέλη σκύλων, που υπάρχει διαρροή πως ευθύνεται για τον θάνατο του 8χρονου Όλιβερ. Δεδομένο είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας κάποιο στοιχείο για άγρια ζώα που επιτέθηκαν στο χάσκι, παρά μόνο μαρτυρίες και φωτογραφίες για ανθρώπους. Οπότε όλα δείχνουν πως πίσω από τον θάνατό του κρύβεται ανθρώπινο χέρι.

Αμφιβολίες τέλος για το τι έγινε: Φωτό-ντοκουμέντο του Όλιβερ πριν δεχτεί τη δολοφονική επίθεση (Pic)


Η φρικιαστική μαρτυρία για την αποθήκη

Την ίδια στιγμή, υπάρχει μία τρομακτική μαρτυρία που αν αποδειχτεί αληθής, τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την κακοποίηση του σκύλου από άνθρωπο. Όπως έχει γίνει γνωστό, μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε έναν άνδρα να σέρνει σε αποθήκη έναν σκύλο. Από το σημείο άκουσε ένα σκυλί να κλαίει και λίγο αργότερα τον άνδρα να φωνάζει, σαν να τον δάγκωσε κάτι. Μερικά λεπτά μετά, είδε το σκυλί να βγαίνει τραυματισμένο από την αποθήκη και να κρύβεται κάτω από ένα αμάξι. Ο άνδρας εθεάθη στη συνέχεια σε αυτοκίνητο, με τη μάρτυρα να καταγράφει τα τελευταία ψηφία από την πινακίδα του.

Σύμφωνα με την Μάρθα Πουλτίδου, η γυναίκα -που δεν ήταν επισκέπτρια- δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό επίσημα, καθώς, όπως λέει, φοβάται ότι θα κάνουν κακό στα παιδιά της, τα οποία διατηρούν επιχείρηση στην περιοχή. Την περιγραφή της φέρεται να μετέφερε στις αρχές η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, στην οποία εκμυστηρεύτηκε όσα είδε το μοιραίο βράδυ.

«Η δημοσιογράφος μπήκε στην αποθήκη, σε αυτό το εγκαταλελειμμένο κτίριο και δήλωσε ότι είδε κόκαλα, κρανία και δέρματα σκύλων!», αποκάλυψε η κ. Πουλτίδου. Ο Όλιβερ φέρεται να βρέθηκε μέσα στην αποθήκη της φρίκης, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα θεωρείται θαύμα που κατάφερε να επιζήσει και να επιστρέψει σπίτι του.

«Παγκοσμίως, τέτοια κακοποίηση ζώου από άλλα ζώα δεν υπάρχει. Να ξέρετε όταν τα ζώα επιτίθενται, επιτίθενται στη σφαγίτιδα (φλέβα). Κανένα ζώο δεν επιτίθεται στον πρωκτό. Να ξέρετε, ακόμα και αν επιχειρήσεις εσύ αν άνθρωπος επιχειρήσεις να σηκώσεις το χέρι σου σε ένα ζώο, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάλει την ουρά στα σκέλια για να προστατέψει τα γεννητικά του όργανα. Εδώ τι έγινε; Εδώ τι έγινε; Σήκωσε την ουρά του; Θα μας τρελάνουν;», τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.